unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 yahu ugras didin hala meret islemciyi 166 mhz external clockta calistiriyor. daha once ayni konfigle ugrasmis olan var mi ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ha oyle mi yani, x2. memorynin 400 mhz de calistigini nasil anliycaz[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 memory nin frequency ayari vardir by spd dersen 333 auto dersen ramin hizinda senin durumnda 400 de calisir veya 4:5 5:6 gibi kesirlerle fsb ram hizi oraninin ayarliyabilirsin normalde 166 fsb 5:6 ram orani ile 200 ram olmasi lazim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 O board'dan bende var. İlk bios versionunda ram hızı ayarı yapamıosun. Ben güncelledim bios'u ram speed 'i ayarlıyabiliosun. Bende ram hızı 333'e ayarlı. Ramlar 333 mhz çünkü. Cpu 'da 2000'e ayarlı. Başka hiçbi ayar yapmadım bios dan :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ben de guncelledim ama acilmiyor ram hizini ya da islemci hizini kendim ayarlayinca diiit deyip duruyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 bios un pilini cikart tak duzelir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 said: Catscratch, 21 August 2003 23:19 tarihinde demiş ki: O board'dan bende var. İlk bios versionunda ram hızı ayarı yapamıosun. Ben güncelledim bios'u ram speed 'i ayarlıyabiliosun. Bende ram hızı 333'e ayarlı. Ramlar 333 mhz çünkü. Cpu 'da 2000'e ayarlı. Başka hiçbi ayar yapmadım bios dan :D[hline]This Cat Scratches Free. by spd diyince 200 mhzye ayarliyor mem hizini, kendim hiz belirtip 334 mhz ye yuzde hesabi ayarlayinca cort. diit diyor acilmiyor[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar