Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amatör webmasterlar, websitesi sahibi olmak isteyenler...


Zopik

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Bir süredir üstünde düşündüğüm bir projeyi hayata geçirmek istemekteyim. Projeyi açık bir şekilde anlatma taraftarı değilim. O yüzden nedir ne değildir diye sormazsanız, ayrıntı istemezseniz sevinirim.

Peki sizle ne alakası var? Söylyeyim hemen. Ufak, öyle çok büyük amaçlar taşımayan siteleri yayınlamayı içeriyor bu fikir. Yani her şekilde bir community olayı olması gerekiyor. Diğer türlü bir ya da iki kişinin baş edebileceği birşey değil. Bu sebeplede en azından içerik kısmının belli bir grup tarafından oluşturulması ya da ilgilenilmesi gerekiyor. Burda da aklıma şöyle bir şey geldi;

Siz istediğiniz konuları bildirin, içeriğinizi hazırlayın. Bende size tasarım ve uygulama konusunda yardım edeyim. Bu sadece ben içerik aramaktan kurtulmuş olurum sizde site yapmak için bu işi öğrenmek zorunda kalmazsınız ya da bir ton para dökmezsiniz. Sonucunda ise gerekiyorsa veritabanı uygulaması içeren bir siteniz/sisteminiz olur. Böyle bir siteyi -5 sayfa bile olsa- herhangi birine ya da bir yere yaptırmak bir kaç yüz dolardan başlar. Sizin herhangi bir bedel ödemenize lüzum yok.

Her şekilde bahsettiğim olay burada göründüğü kadar basit değil. O yüzden öncelikle konuşup her ikimizde içinde uygun olan şeyleri konuşup en baştan şu olacak bu olacak diye belirtmek gerek. Bunuda kişilerle birebir şekilde konuşmak istiyorum. Forumda değil.

Özel mesaj atarak ya da [email protected] adresini kullanarak ulaşabilirsiniz.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...