Buzx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Oyunu anlatmaya gerek yok sanırım,bayık bi oyun işte,rp bölümünü bitirmek ve lvl20 olmak 2-3 gün sürer gerisi paso 4vs4 8vs8 şeklinde devam ediyor. Oyunu plaync den 49dolara almıştım.(Yazık o paraya vallahı neyse) 40Türk lirasına hemen verebilirim. Antalya olursa elden veririm.Diğer türlü hesaba havale çekersiniz,posta çekide olur.2türlüde 3-5milyon extra masrafınız olur,+güven sorunu olur.O yüzden siz Antalyadan olun en iyisi.[signature][hline]SAÇMALIYOSAM UYAR BENİ Buzkiprisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 valla takdir ettim dürüstlüğünü, inşallah bir an önce satılır acc. gittigidiyor.com u tavsiye ederim alış-verişte, güven sorunu olmuyor her iki taraf içinde, para havuz hesabına yattıgı icin, iki tarafda anlaşmadan para karşılıklı aktarılmıyor, boylece kafalar rahat ediyor.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Saol:) Gittigidiyor iyi evet ama satıcıdan sağlam komisyon alıyor,bide sadece key olduğu için alıcıya nasıl vericem o biraz karışık. Çok acil değil zaten,olur ya birisi gw almak ister falan.Maksat gitsin duruyo öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Aylık ücreti yok bu arada. Fena oyun değil yahu,hatta iyi bile sayılır kim demiş bayık diye.mmorpg.com da 2.oyun wow la kafa kafaya gidiyor.[signature][hline]Hepinizi teker teker dövmek çok zaman alacak. O yüzden hepinizi beraber dövücem. Buzkiprisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Haydin Antalyalılar guyıldwors oynamaya. Ub ub.[signature][hline]Hepinizi teker teker dövmek çok zaman alacak. O yüzden hepinizi beraber dövücem. Buzkiprisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 EVE online da isk ile takas edebilirim.Isk tekliflerinizi öm yoluyla yapabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 heueh buz uraş dur istanbul rules ben sattım bile :D[signature][hline]kthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Vay adi :p bizimki elde kaldı benimkinide sat 5milyon komsiyon vereyim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yol param 5 milyon olm zaten :-P[signature][hline]kthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar