Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silent hill 2


Jadelith

Öne çıkan mesajlar

bunun hikayesini bana anlatabilecek biri var mi?
hapishaneye kadar gittim, oraya kadar bisi anlatmaniza gerek yok ama sonra abim silmis oyunu pofuduk oynayamadim. biri anlatirsa ya da anlatilan bir websitesi gosterebilirse hosnut ve de memnun olurum :)
sagolun varolun[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi adamımız James di galiba ismi epeydir oldu bitireli,sevgilisini uzun zaman önce bir trafik kazasında kaybetmiştir.Bir gün postasında bir mektup bulur ve sevgilisi silent hill kasabasındayım,beni orada görebilirsin diye mektup bırakmıştır.Ayrıca silent hill e sen gitmek istersen bulursun diye.Arabayla yola çıkar,en son hatırladığı kestirdiğidir.Tuvalette uyanır yüzüne falan bakar,arabası dışarıdadır,ancak sevgilisini bulmak için silent hill'e doğru yola çıkar.
Ben bitirdim oyunu tam olarak anlatmayayım ama bana göre bu gerçek değil james'in kabusu.Görmek istediklerini,görüyor,mesela james asansörde kalmaktan çok korkuyor oyunun bir yerinde asansöre binmek zorundasın,bindikten sonra asansör duruyor ve cebindeki radyoda bir program geliyor.Deli anne'nin yarışması falan diye.Kendi mezarının içine giriyor.Psikolojik sorun yaratır insanda oynamayın,oynatmayın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende yeni bitirdim oyunu inan seninde az kalmış bence baştan oyna oyunu ama yok artık oynamam diyorsan http://www.antikoyun.com/pano/topic.asp?TOPIC_ID=8662
hikaye burda yazılı alıntı yapmadım çünkü onlarda alıntı yapmış(sanırımda paticikden çünkü bu yazıyı silent hill 2 ilk çıktığında burada okuduğumdan eminim)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...