Chemical Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Şimdi tema şöle. bi domain bu. www.c0nker.com diye. arkadaşa süpriz olcek. Arka fon beyaz. Font rengi koyu olcak tabi siz seçin. 72 ile yazılacak ve image halinde lazım kaliteli resim halinde. Yazıya gelince havada yavaşca durucak aşağı yukarı hafif salınımlar yapacak:p http://rapidshare.de/files/9925345/loop_tone_01a.zip.html Ayrıca yazıdan bu ses gelicek. Bu sese ve ortama uygun bişi artık ne bulursanız süper olur:).[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bulduğunuz font ile www.c0nker.com yazıcaksınız tabe:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Niye ?[signature][hline]Son gülen ilk ağlayandı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Saltanatlığımı ilan ettim zorla değilmi kardeşim haşaa. ya nedemek niye. işte lazım işimiz düştü emir vermiyoruz ya yapabilen yaparsa çok güzel olur.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 amma tırt bi domainmiş yannız hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 fazla eylenceli durmuş yaf:) domainin tırt olması değil olay:p[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 canım gir dafont.com a text bölümüne c0nker yaz hepsine bak işte.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 saga sola savrulsun demişsin yazı. oyle atraksyiona oyle font eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yahu onu ben yapıcam. ona göre font istedim animasyonu istemedim?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 neyse horacenin linksiz linki süpermiş saolsun buldum güzel güzel bisrü font:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Chemical, 27 Aralık 2005 22:02 tarihinde demiş ki: Arka fon beyaz. Font rengi koyu olcak tabi siz seçin. 72 ile yazılacak ve image halinde lazım kaliteli resim halinde. Yazıya gelince havada yavaşca durucak aşağı yukarı hafif salınımlar yapacak e bunu okuyan adam onu senin yapacagını anlamaz ki. hallahalla ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 3 metreden düştüm ben[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bana da 29 dikiş attılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar