Sanity Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 arkadaşlar benim car bole benim vermem gereken cold skillerini yazarsanız cok sevinirim ayrıca full str doru mu.Bide ben armor giyiyorum hangi elbiseyi giyiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saldur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 full str, full int, fifti fifti int str, 2 ondan 1 bundan kısacası her stat şeklinin kendine göre avantajı var arkadaşım. full str blade cold tabiri caizse oyunun tanklarıdır. full int spear ise oyunun damage manyaklarıdır :D monster keserken garment giymeyi bi dene derim çünkü full str ve cold gittiğin için hatta kalkanın da var fazla damage almıcaksın ve canın da baya çok olacak. garment giymen sana hız vericektir. armor hareketlerde ve koşuda daha yavaş kalıyor. giyeceğimiz zırh hakkında belki bilmeyen arkadaşlarım varsa bir iki şey söyliyeyim. statlarımızı verirken str verdikçe phy defansımız int verdikçe mag defansımız artıyor. full str char garment gitdiği zaman monsterlardan öyle aşırı bir atak almıyor. full int giden char phy defans açısından çok zayıf kalıyor ve monster keserken mutlaka armor giymesi gerekiyor yoksa giant keserken critic ile tek hamlede ölebilir :D armor phy atağı arttırıyor, garment mag atağı arttırıyor deniyor. str giden armor int giden garment giysin filan fistan. öyle aşırı bir damage artışı yok. dikkat ettiyseniz phy balance ve mag balance diye bir şey var. phy balance ınız 100e yakınsa phy damageniz max a daha yakındır mag balance 100e yakınsa mag atağınız max a daha yakındır. YANİ atağınız phy ağırlıklı (full str) ise phy balanceınız da garment ile 90 ise mesela atağınızda bir düşme olacağını sanmıyorum. ben full int verdim armor giyiyorum mag balance 91 ve atağım düşmedi. çok konuştum heralde :D saçmalamış olabilirim. iyi oyunlar :P[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanity Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hayır cok iyi acıkladın fakat ben skill olarak hangisine vermeliyim bilen varmı cold da vede hız skili vs acmalımıyım fire ve elektrikten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 skill pointlerini hemen kullanma mesela bir skill 5 de diğeri 8 de ise 8 olunacaya kadar 5 te tutman faydanadır ayrıca pek fazla çeşit sp lerini hızla tüketmen yol açar genel de tek force gitmek iyidir bence tabii[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanity Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 abi birisi solesin ya hangi skilleri aciyim cold ve dier fire elektrikte filan.1. skill die filan solermisiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
special77 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Sanity, 28 Aralık 2005 19:16 tarihinde demiş ki: abi birisi solesin ya hangi skilleri aciyim cold ve dier fire elektrikte filan.1. skill die filan solermisiniz ya ya 1. skill diye değil de madem full str isin (iyi etmişsin) silah skillerinden gitmen iyi olur özellikle combo serisi(3lü vuruş) . Ama Fire gitmeni tercih ederdim level 10daki pasif güç ve 12 de %3 le başlayan %4, %5 diye gelişen bölümü aç derdim. Herhalde artık SP yetiştiremezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar