NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 az önce msnden fa1con kennicky'nin glitch yaptigini söyliyerek bir dosya gönderdi ben anlayamadim bir sey kendisine sordum christede ayni video var gmlere gönderip banlatacak dedi siz ne diyorsunuz? http://rapidshare.de/files/9914229/glich.wmv.html[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 kennicky rogue diilmiydi ya ve glitching ? hmm...[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Oha oha oha resmen town önünde + 4 5kişi warken yapmış çeken kişi hakketten ii çekmiş alınmasın kimse ama "ban" hakketmiş...[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Glitching gibi gözüküyor ama tek sorum var, o olay esnasında serverda lag durumu nasılmış? Belki çok büyük bi tesadüftür... Çok iyimsermiyim ne :-)[signature][hline]Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ujio hep senin yuzunden. Try again later diip duruo inmio ya :D[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 fazla iimsersin sanki etrafa bakılırsa movie de lag 0 :D[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ben anlamadigimdan sizlere sordum arkadaslar ama bakiyorumda millet fazla alakali deil kafadan atip tutma yok video ortada ama yorum yok fazla =([signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 %100[signature][hline]Karagümrük yanıyor herkes benden biliyor! Karagümrük yanıyor polis beni arıyor! Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Zamanında Glichting nedir bilmezken.. Bende yapmıştım... Lordos un uyarısı ile Glichting i yapmayı bıraktım... Video yu indirip bakacam.. Eh biraz anlarım.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Deniz valla pek anlasılmıo ama var bence cunku aynı goruntuler bende arnitsos la kapısırken oluo ve murtaza buna lag dio[signature][hline]taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Alıntıdır From Ek$i Dictionary... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 arkdaşlar Glitching ne demek ?[signature][hline]nick:fiyaka_pichTR server:ares clan:immortalknights lvl : 61 lvl mage np: 4,2 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Direct banned abi... Glichting in babasını yapmış...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 çok iyi bir iş başarmış videoyu çeken arkadaşımız. gm'e ulaşırsa ban yemesi kaçınılmaz ...[signature][hline]lvl 65 kamyon Fan Club : /town Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ben de yeni izledim video'yu. İlk başta fark etmedim ama arkadaşla beraber gördük. Gerçekten Sağlam Glich yapmış...[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Kennicky isimli arkadaş rogue... Light feet yapmadan 1 assasian ı yakalıo... + Bendede Glicthing videoları war... Kendi kayıtlarım... Dikkat ederseniz videoda Kennicky 1 müddet koşup duruo.. Ve bunu 4 5 kez tekrarlıyor... Benim görüşüm bunlar...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 5. saniyeden 12. saniye ye kdr olan bölümün bana lag oldunu ispatlayaplck warmı ? lag 0 orda resmen ... göz göre göre "Glitching" ....[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 pardon glicthing tam olarak ne oluor ??[signature][hline]Nick:Kicken LvL:56 Server:Ares Job:Rogue/Assasian Clan:StormEagles Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Glitching ne demekkkk pls ? helpmeee!!!!![signature][hline]nick:fiyaka_pichTR server:ares clan:immortalknights lvl : 61 lvl mage np: 4,2 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 fiyaka benlemi dalga geciorsun yoksa sendemi bilmiorsun ??[signature][hline]Nick:Kicken LvL:56 Server:Ares Job:Rogue/Assasian Clan:StormEagles Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ya ne dalgası senden önce bne yazdım zaten :D 1. sayfaya bakarsan görürsün[signature][hline]nick:fiyaka_pichTR server:ares clan:immortalknights lvl : 61 lvl mage np: 4,2 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 katli vaciptir[signature][hline]LeveL 67 Karus Warrior 220k NPs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 evet bende buna benzer bikac video var ama upload edemiyorum .. Gercekten güzel cekmis :lol:[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hmmm herkese tskler Kennicky ile konustuktan sonra yollarimizi ayiracaz heralde saolun tekrar...[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 glitching = 1 skill ve ya obje kullanarak daha hizli kosmak[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Salla kardesim sey icin ölürüm ama Gliching icin ölmem Yakismaz ... :horace:[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar