Chasten Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Selam patiler ocağınıza düştüm :p Yaw $u atv de oynayan dizi "Nefes nefese"nin bölümlerini indirebileceğim bi site?bilen varmı son bölümü çok lazım?aradım biraz ama bulamadım aslında bir sahne lazım bana... Şu ezgimi ne ole bi kız varya elektro gitar çalan asi kız :) o bi sahnede şu ho$landığı elemanla bişeler konu$muş galiba ne konu$tular çok acil lazım izleyen biri varsa anlatırsa oda olur bi nebze içim rahatlar :) şimdiden teşekkürler.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 2si birbirinie açılıyolar sözleri klişeleştirmemeye çalışaraktan ama başarılı oluyolarmı? tartışmaya açık[signature][hline]Corald | Pain Train | Magtheridon In Flames We Trust [Bu mesaj Chris_Metcalf tarafından 12 Aralık 2005 03:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Tam olarak ne söylüo kız hatırlıonmu :)[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Up Capture plz.[signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bazılarımızın ana dili birdenbire ingilizce olmuş ta haberimiz yok:] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar