Can_TR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 arkadaşlar yorUm pls. bu sözlerinizi dikkate alcam ona göre cewap verirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sorman bile ilginç tabiki diez[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 odin :)[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Aslında soruda şaşırtmaca var dikkat ederseniz cypher deil cyber... O_o[signature][hline]Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 diez..[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sen seç diezde oynarsan legalite üst seviyede günlerce aylarca makina başında lvl kasacaksın lvlini tamamlayıp item aramaya koyulacaksın np kasmak büyük uğraş isteyecek.. AMA cypherda oynarsan gm falan yok istediğini yaparsın kosp alıp bi yere kuarasın içeri geçip tv izlersin 3 güne 60 olursun en geç sonra girdiğin clan farketmez hemen shellerini düzerler itemlerin +8 den aşa olmaz np yi hiç sorum etme açarsın kozpu czde kasarsın np yi.. karar ver sence hangisi??[signature][hline]_AnyOne_ / n00bz My Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: DioNea, 26 Aralık 2005 23:28 tarihinde demiş ki: sen seç diezde oynarsan legalite üst seviyede günlerce aylarca makina başında lvl kasacaksın lvlini tamamlayıp item aramaya koyulacaksın np kasmak büyük uğraş isteyecek.. AMA cypherda oynarsan gm falan yok istediğini yaparsın kosp alıp bi yere kuarasın içeri geçip tv izlersin 3 güne 60 olursun en geç sonra girdiğin clan farketmez hemen shellerini düzerler itemlerin +8 den aşa olmaz np yi hiç sorum etme açarsın kozpu czde kasarsın np yi.. karar ver sence hangisi?? Dİezde Np kasmak kadar kolay birşeymi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 diez :tup:[signature][hline]Life is a challenge...Meet it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Rubens, 26 Aralık 2005 23:36 tarihinde demiş ki: Dİezde Np kasmak kadar kolay birşeymi var Cypher da 60 olup full shell +8 olmak kadar kolay bişey mi var ;) zaten cypher da +8 de bırak die bi sınırlandırma yok. adama +8 ib yaptım diosun. adam eee nolmuş bende bi kasa var dio. for example:)[signature][hline]Renk Değiştiriyoruz Coming Soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 asdfsdfasdgdsfg :D:D[signature][hline]Life is a challenge...Meet it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ;) True Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Graveyard, 26 Aralık 2005 23:40 tarihinde demiş ki: said: Rubens, 26 Aralık 2005 23:36 tarihinde demiş ki: Dİezde Np kasmak kadar kolay birşeymi var Cypher da 60 olup full shell +8 olmak kadar kolay bişey mi var ;) zaten cypher da +8 de bırak die bi sınırlandırma yok. adama +8 ib yaptım diosun. adam eee nolmuş bende bi kasa var dio. for example:) ewet haklısın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Cyperda +3 uniqe takılar var,Diezde +10 shell ,+10 raptor kendin seç.Diez biraz daha temiz sanırım.[signature][hline]Mutlu ol Yeter mode : On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 BENCE CAYPIR EN DUPE VE KOSTLU SURVIR EVET CEVABI OLAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: BuRiAL_TR, 28 Aralık 2005 16:28 tarihinde demiş ki: Cyperda +3 uniqe takılar var,Diezde +10 shell ,+10 raptor kendin seç.Diez biraz daha temiz sanırım. cypher da herkes koxp koxpun yoksa adam deilsin orda. lvl 60 olunca +9 shelli olmayana gülüolar gittim gördüm en kral server diez . tabii ki bana göre. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 beyler dupe item her serverda var var sadece cyhper'damı var zannediyosunuz... ben dupe item kullanmadıgım halde dün upgrade yaptım hanguk sword u +0 dan +6 getirdim şimdi de takılıyorum öyle bir sürü itemleri upgrade ettim. sonrada önüne gelen dupe diyo[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sen ne dion yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 diezde dupe ye hiç raslamadım.[signature][hline]O artık bir arCmage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: bartu, 28 Aralık 2005 16:29 tarihinde demiş ki: BENCE CAYPIR EN DUPE VE KOSTLU SURVIR EVET CEVABI OLAN +1275417254187256 (yazına hayranımmmmm) :D:D:D:D:D:D kost ve caypır ve survır :D:D:D:D ayrıca büük harf :D[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 en gral server OLYMPİA tek geçerim :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar