KosPer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Invalid Password hatası alıyorum oyuna girerken.Başka alan varmı yoksa hacklendimi?[signature][hline]Bende hep derdim bu K2 Network kahrolsun diyenlere bunlar suçludur diye ama bilmiyorki insanın başına gelmeyince.Okuyun lütfen.. http://forum.paticik.com/view.php?id=165441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 caps locka bas belki buyuk harfle yazıyosundur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Forgotton pasworda gir id ve mailini yaz daha sonra gizli sorunu cevaplandir.. random sifreni mailinden al. dün gece arkadasa aynisi oldu ve ayni yolla cözdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crevassie_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 10 dk önce aynı hatayı bn de aldım.hacklendm parolayı sfrliim fln dedim ama maşl adresinin de yanlş olduunu sölüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 saolun beyler forgot passwordden resetledim olayı çözdüm.Eywallah 3,5 attım valla..[signature][hline]Bende hep derdim bu K2 Network kahrolsun diyenlere bunlar suçludur diye ama bilmiyorki insanın başına gelmeyince.Okuyun lütfen.. http://forum.paticik.com/view.php?id=165441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yazzıh oolmus öhüü :([signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:6x debiliriz diebilirmiyiz :s Class:warrior clan:unuttum :D Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanarya_3 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ewt beyler benimde basıma ınvalid dio ne yapzaz ki? cozum yokmu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 aslında yüksek lwlliler bi blackwinds le konuşsa olmaz mı? benimde lwl 52 magem gitti. ne güzel 60 olcaktım ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Forgotton pasworda gir id ve mailini yaz daha sonra gizli sorunu cevaplandir.. random sifreni mailinden al. denedin mi ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar