PreCiseDeatH Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Cypher da koxptan bunaldığım için charımı satıyorum.6 62 level Battle priest itemleri Full +8 str set +6/25 ddef priest cap +4/20 spear def gauntlet +4/20 spear def boots +4/20 spear def priest cap +6/25 arrow def pauldron +6/25 arrow def pad +8 iron impact +7 impact +7 DoL +6 Chitin Shield dual +0 roc iron necklace glass belt dual warrior earring 32 ddef round kite shield 130 k np Char ytl karşıığı satılıktır alıcıların ankarada olması gerekmektedir Tüm itemler defalarca dupe wipe görmüş ve sağlam oldukları tescillenmiştir. Charda edit dokunuşu yoktur. İtemları parça parça satmıyorum.(boşuna pm atmayın bu konuda)[signature][hline]Nick: PreCiseDeatH Nation: Karus Lvl:62 Np: 13X.XXX Server:Cypher Clan: Lasombra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 kaç para aga? aga benim çok param yok bana bi güzellik yaparsın di mi? aga şifreni verde bi girip bakim pls? ZZzzzZZZZZZ[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) clan:justice level:68 np:up up up :P server:ares durum:go go go 70 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Tıkla buraya yazarsan daha sağlıklı sonuçlar elde edebilirsin[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Schzophrenia Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PreCiseDeatH Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Oraya yazsaydım göremezdin :D[signature][hline]Nick: PreCiseDeatH Nation: Karus Lvl:62 Np: 13X.XXX Server:Cypher Clan: Lasombra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 şimdide görmezden geliyoruz. ama yetkililer görmezden gelir mi bilmiyoruz[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: PreCiseDeatH, 28 Aralık 2005 16:50 tarihinde demiş ki: Oraya yazsaydım göremezdin :D hadi ya sen oraya yazılanları göremiyor musun? odun musun?[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) clan:justice level:68 np:up up up :P server:ares durum:go go go 70 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PreCiseDeatH Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Her gün onlarca saçma konu açılıyo bu da onlardan biri Benim asıl amacım oraya yazmaktı fakat paticikte çok sık takılmadığım için yanlış yere yazmışım :([signature][hline]Nick: PreCiseDeatH Nation: Karus Lvl:62 Np: 13X.XXX Server:Cypher Clan: Lasombra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PreCiseDeatH Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Şimdi öğrendiğim kadarıyla konuyu silemiyormuşum alan yetkilileri silerse sevinirim. Bende bir dahaki sefere doğru bölüme yazabilirim.[signature][hline]Nick: PreCiseDeatH Nation: Karus Lvl:62 Np: 13X.XXX Server:Cypher Clan: Lasombra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Cyper'a GM ugruomuda Düpe wipelerden gecmis lol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: PCPC, 28 Aralık 2005 17:43 tarihinde demiş ki: Cyper'a GM ugruomuda Düpe wipelerden gecmis lol .. :D ii dedin levo .. :D[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar