phrygia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 çok faworim war ama bu sıralar iki tanesinde odaklandm angel dust-beneath the silence pain of salvation-second love[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine..
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Simple Plan - Welcome to my life. Mutluluk abidesi bu kötü günlerimde...[signature][hline]()_() ('o' ) <=== RabbiTs Aren't Sweet!
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 50 cent - disco inferno 50 cent - just a lil bit ceza - murekkep doldurdum[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bikaç tane aslında 1-)metallica sanatorium 2-)korn thoughtless 3-)opeth ve dt nin bütün şarkılarını tek başlık altında toplarsak..... toplam 3 tane
narin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bu aralar : Yves Larock - Nomadic Knights[signature][hline] Pour gagner ce jeu ; il faut une jolie boite , une jolie copine le reste , on s'en fout ..
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 manyak gibi Katatonia - Deadhouse dinliorum ne hikmetse..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 katatonia nın son albümden july we soils song dinliorm bende süfer yafhu.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine..
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 burzum-dunkelheit dinliorm yazem dedim =d[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine..
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 opeth - dirge for november, drapery falls da güzel
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Sie, 27 Aralık 2005 17:54 tarihinde demiş ki: Bruce'un bu parcada 2 el hareketiyle 50k insani bole comdurup kaldirdiginda kanim durcak gibi olurdu. Ama bence Cradle of Filth versiyonu cok daha super. Onu da dinledim CoF versiyonunu, güzel tmm da hele şu ironmaiden'ın canlı performansı olan hallowed by the name, Allam o seyirciye de bruce'a da can kurban, tüylerim her seferinde dikenleşmektedir o en son nakarat olan "Yeaaa" kısmında..[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
AnAemiA Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 NIRVANA-->Rape Me ! aslında bütün nirvana parçaları...[signature][hline]Rape me Rape me my friend Rape me Rape me again I'm not the only one!..
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Elan_Morin, 27 Aralık 2005 18:39 tarihinde demiş ki: Iron Maiden-No More Lies bahsettigin şarkı zannediyorum ki virtual xi albumunden como estais amigos. şarkının nakaratında no more tears dediginden (senin de bunu no more lies anlamandan dolayı) bircok insan sarkının adını yanlış bilir.
LastTouch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: redbmx, 27 Aralık 2005 01:44 tarihinde demiş ki: İBO-TEK TEK günde 15-20 kez dinliyorum aman teklemeyesin sakın :D[signature][hline]sörvürlerden dene...
LastTouch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yok bacım yaa cıkmıyo..listelemekde yanlıs olur sımdik..10 15 dene sarkı..oncekilere yazmışıdık,eski topiclere.. (bknz:__arama__;sayfa yazısının tam ustu..,)[signature][hline]sörvürlerden dene...
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 BB King & Muddy Waters - Gonna Shoot You Right Down Lynyrd Skynyrd - Free Bird Guns 'N' Roses - knocking on heavens door[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 gnr - paradise city, estranged, november rain, sweet child o mine, my michelle, civil war , knockin' on heavens door... skid row - here i am , 18 n life , big guns, youth gone wild, i remember you, piece of me, .. ya ne uzun liste bu benimki.. cidden yokmuş favori 1 tane[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hail and kill olabilir ya da wish i had an angel yada byob yada ne biliyim ben 1 favori şarkımı olurmuş[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Öne çıkan mesajlar