Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

favori şarkınız nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok faworim war ama bu sıralar iki tanesinde odaklandm
angel dust-beneath the silence
pain of salvation-second love[signature][hline]i'll never believe in love anymore
after this..
day after day i want you to say
that you're mine
you are mine..
Mesaj tarihi:
50 cent - disco inferno
50 cent - just a lil bit
ceza - murekkep doldurdum[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
katatonia nın son albümden july we soils song dinliorm bende süfer yafhu.[signature][hline]i'll never believe in love anymore
after this..
day after day i want you to say
that you're mine
you are mine..
Mesaj tarihi:
said:
Sie, 27 Aralık 2005 17:54 tarihinde demiş ki:

Bruce'un bu parcada 2 el hareketiyle 50k insani bole comdurup kaldirdiginda kanim durcak gibi olurdu. Ama bence Cradle of Filth versiyonu cok daha super.

Onu da dinledim CoF versiyonunu, güzel tmm da hele şu ironmaiden'ın canlı performansı olan hallowed by the name, Allam o seyirciye de bruce'a da can kurban, tüylerim her seferinde dikenleşmektedir o en son nakarat olan "Yeaaa" kısmında..[signature][hline]Why can't you see that I try;
Every tear I shed, is for you?
-----------------------------------
PATİCİK FM
Mesaj tarihi:
said:
Elan_Morin, 27 Aralık 2005 18:39 tarihinde demiş ki:
Iron Maiden-No More Lies

bahsettigin şarkı zannediyorum ki virtual xi albumunden como estais amigos. şarkının nakaratında no more tears dediginden (senin de bunu no more lies anlamandan dolayı) bircok insan sarkının adını yanlış bilir.
Mesaj tarihi:
yok bacım yaa cıkmıyo..listelemekde yanlıs olur sımdik..10 15 dene sarkı..oncekilere yazmışıdık,eski topiclere..
(bknz:__arama__;sayfa yazısının tam ustu..,)[signature][hline]sörvürlerden dene...
Mesaj tarihi:
BB King & Muddy Waters - Gonna Shoot You Right Down
Lynyrd Skynyrd - Free Bird
Guns 'N' Roses - knocking on heavens door[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Mesaj tarihi:
gnr - paradise city, estranged, november rain, sweet child o mine, my michelle, civil war , knockin' on heavens door...
skid row - here i am , 18 n life , big guns, youth gone wild, i remember you, piece of me, ..

ya ne uzun liste bu benimki.. cidden yokmuş favori 1 tane[signature][hline]they call us problem child
we spent our lives on trial
we walk an endless mile
we are the youth gone wild
we stand and we won't fall
we're the one and one for all
the writing's on the wall
we are the youth gone wild
  • Yeni Oluştur...