gozupek Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Sanırım sanatımız sevilmedi öteki topic yok kayıpolmuş:)Kenjuro başlamadan bittik:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yok yetmez bence oue yapak demelere : sD[signature][hline] In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Kenjuro, 28 Aralık 2005 12:05 tarihinde demiş ki: neyse ya ben oyuna giriyom sonra görüşürüz :pp sen oyunda deilmiydin? :D ben burda smily ögrenirken bi yandan da 3 santa xp i yedim :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nemesiss Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Şu an dts le idare edioz.Bakalım ben ne zaman başlıcam kesmeye :D[signature][hline]Server:Olympia Lvl:5x Name:DevilBoy Clan:TURKS [Bu mesaj Nemesiss tarafından 28 Aralık 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaklik35 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Kenjuro sende klanıdakı kospcuların nasıl kastıgını solede..Tam olsun.. Sanı klanındakıler yapmıyo..[signature][hline]Wow Desek Ayıp olmaz Dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ben öyle bişiy demedim istediğini yazabilirsin evet bizim clan kosper ama sadece 1 archer var :( ayrıca daha dün girdim ben eşşek gibi apos dönerken millet kosp ile dts de sabaha kadar 60 oluyo istediğini yazabilirsin hiç bişiy demeyecem ![signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:6x debiliriz diebilirmiyiz :s Class:warrior clan:unuttum :D Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar