Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazdık bısıler hayaller dersler

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

Bazen dusunuyorum acaba neden mutsuzum...Ve en sonunda karara varıyorum ..Tek derdım dersler dıye..Eee iyi o zaman dıyorum ne saglık sorunum ne aılemenın sevdıklerımın zor bır durumu var ..Mutlu olmalıyım dıyorum..Ama sonra bakıyorum bu derslerden gelıcek okul puanı da benım gelecegım dıyorum...Her ne kadar yapmak ıstemedıgım bır meslekte olsa muhendıslık ıdeallerım ımkansız gıbı gorundugunden yapmak zorunda kalıcam...Okuldan bana 60 puan gelse ankara gıbı bı yerde 280den asagı cekmemem lazım...Buda benım ıcın zor..Bazen dusunuyorum notlarım ıyı olsa dıye...Iste o zaman abı benım derdım olmazkı dıyorum..Ne ıstersem yaparım..Annemlerden ne ıstesem ızın verebılırler dıyorum..Mesela Bır opeth konserı var ıstanbulda (ankarada oturorum)..Tabıkı gıtmek ıstıyorum..Ama tabı aılem bu notlarla nerreye dıyor..Haklılar tabı bu notlar gelıcegım..Ama calıstıgım halde bır fızıgı bıyolojıyı yapamıyorum..Gercekten kafam cok karısık ..Gelıcegım okulda oldugum fızık matematık kımya yazılılardan ıbaret....Benım durumumda olan bır kac arkadasım daha var ...Onlarla zaten genelde hep ole hayaller kuruyoruz..Abı zaten bızden bırsey olmayacak bırı dıo..Sonra bı studyo acarız dıyoruz..Tabı para nerde..Sonra baktık cıddı dusununce hersey yarıda kalıo...Bızde loto cıksa mıllı pıyango cıksa ne manyak seyler yaparız ..Istedıgımız meslegı ıstedıgımız herseyı yaparız dıyoruz..Gercekten bunlarla yasamak guzel ama hayat okuldan ıbaret..Sımdı bana calısan bole olmazdı dıyıcekler de var..Gercekten bu sene calıstım ama ıste ortalamam 3.00 bıle zor oluyor....Bunlar nıye yazdım onuda ben bılmıyorum :) ama valla tek derdım dersler ..Dıne mı versem kendımı ya[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bu durumdayım, dandik eğitim sistemimizin suçu hepsi. Ben yazar-yönetmen olmak istiyorum ama okuldaki dersler alakasız. Ya da psikoloji okuyacak adam parabol bilse noolur bilmese noolur?

Geleceğini sen belirleyeceksin her şekilde, ama özel bir yeteneğin yoksa daha çok çalışmalısın. O da kurtarmazsa kopya falan çek ama bi şekilde para kazanabileceğin bi mesleğin olsun.[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum.
"Senin baban Superman oldu"
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

Gitar dersi ver. Para kazan. Stüdyonu kur. Grup kur, yarışmalara katıl. Birilerinin arkasında çal, barda çık vs vs...

Ben de gitar çalıyorum benim de hayallerimden biri ama daha öncelikli hayallerim var :-)[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum.
"Senin baban Superman oldu"
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Sosyal ağlarda paylaş

konservatuar sınavlarına çalış istersen Hatta sınava girip gidersin önemli yada önemsiz bir ünive Hazırlığı atlamassın çalışırsın Hemde ailenin gözünde okuyo olursun Bölümünü seversen bölümüne devam edersin Onuda istemezsen biraz daha çalışıp bölüm değiştirirsin Sana bağlı olay Sınava girmeden önce insana sanki kazanacağı bölüme hayatı boyunca bağlı kalacak gibi oluyor ama öyle olmuyor Dert etme o yüzden şimdi bunları:)[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
demorah, 27 Aralık 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
konservatuar sınavlarına çalış istersen Hatta sınava girip gidersin önemli yada önemsiz bir ünive Hazırlığı atlamassın çalışırsın Hemde ailenin gözünde okuyo olursun Bölümünü seversen bölümüne devam edersin Onuda istemezsen biraz daha çalışıp bölüm değiştirirsin Sana bağlı olay Sınava girmeden önce insana sanki kazanacağı bölüme hayatı boyunca bağlı kalacak gibi oluyor ama öyle olmuyor Dert etme o yüzden şimdi bunları:)

Valla benım oturdugum sıteden bırı konservatuara gırememıstı hep torpıl falan dıyodu...Ben o zamandan berı bıraz tırsıyorum fakat valla barlar ıyı studyo kurucak para bulıyım bı yerlerden ah ne guzel olur :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
laverda, 27 Aralık 2005 18:40 tarihinde demiş ki:
yaşamak bile benim canımı sıkıyo artık

bende aynı durumdayım.ama ne zaman ne olucağı hiç belli olmuyo.tam böyle sıralarda benim elimden biri tutar.o kişiyi bekliyorum[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5-6
Sosyal ağlarda paylaş

bende bugun servıste bırıyle konustum bızım okulda lıse sonda karneye 4.5 ve ustu verıolarmıs kendısıne ole gelıyormus ..Arkdasına gecen sene 4.2 ort ıle 74 gelmıs benımde 3.7 olsa sole bı 68 70 arası gelse cok ıyı olur ya..Anadolu lısesı oldugu ıcınmı bole yuksek anlamadım[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...