Mumu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ya mesela herhangi bi mp3teki vokalleri cikarabilme sansim var mi bi mp3'ten? bunu yapabilicek bi program var midir varsa adi nedir nasi kullanilir tadi guzel midir yenir mi?[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bi aralar çok kasmıştım ben bu olaya... maalesef mümkün olmuyor kullandığın programlar sadece belli bir frekansı çıkarıyor bu yüzden berbat bişi oluyor. programda ne kullandığımı hatırlamıyorum ama winamp plug-in'i idi kullandığım.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 fffhhh cok acil yapmam lazim program yazin :P ahaha ne diye aratsam diye dusunuyorumda bisey de gelmiyo ki aklima..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar