Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ben anvil doluyken yaptım trina ve bussuz fp nevarki yani ? yansa ne yanmasa ne sonucta Fp korkmadan bas bişiy olmas[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:6x debiliriz diebilirmiyiz :s Class:warrior clan:unuttum :D Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empaty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 BEN DÜN TAM 10 TANE +7 PEPER ELBİSE TAKIMI BASTIM SAECE BİR TANE PAD +8 OLDU KAFAYI YİYECEKTİM. HESAPLAYIN ARTIK ZARARII :([signature][hline]I:)....(:I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 +7 5 tane md bastım trina ile hepsi yandı Dagger"ler Çok fazla yanıyor :([signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ben 2 gün önce +6 chitine trina bastim ve yandi. Ayni gün +8 itema hp bonus eklerken yandi :D Upgrade işi tamamen şans işi. Ben bi taktiği falan olduguna inanmiyorum.[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bartu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bence coookk zor hele jart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: empaty, 28 Aralık 2005 13:50 tarihinde demiş ki: BEN DÜN TAM 10 TANE +7 PEPER ELBİSE TAKIMI BASTIM SAECE BİR TANE PAD +8 OLDU KAFAYI YİYECEKTİM. HESAPLAYIN ARTIK ZARARII :( :-)[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar