lupin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 arkadaslar şimdi posionlu +7 dual miragem var. ben bunları trina+busla +8 e bassam ne kadar sansım var. veya bi kac item yakıp sora bassam kac sansım olur ? lütfen bilgili arkadasların bi cvp vermesini istiyorum. teşekkürler şimdiden[signature][hline]Nick:Kicken LvL:56 Server:Ares Job:Rogue/Assasian Clan:StormEagles Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 %5 sadece busla trina her zmn %10 ek bir değer katar yani sansın %15 sansın war ise her ikisde olur hiç sansın yok ise 100 tane bassan gene olmaz :)[signature][hline]BuFFeT returned!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 çok saol acıkladıgın için bide +6 dan busla sansım ne kadar ???? (+7 ye basmak ) ?[signature][hline]Nick:Kicken LvL:56 Server:Ares Job:Rogue/Assasian Clan:StormEagles Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 %25[signature][hline]BuFFeT returned!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yani %35 ... tamam ilgin için çok teşekkür ederim :) saol[signature][hline]Nick:Kicken LvL:56 Server:Ares Job:Rogue/Assasian Clan:StormEagles Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ben C. tesi günü Arkadaşın Dual +6 (poison'suz). Mirage larını. Trine + busla +7 yaptım.[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 gider 5 mirage +7 5 BUS 5 de trina alırsan Kesin biri olur sanırım :P[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: lupin, 27 Aralık 2005 18:58 tarihinde demiş ki: çok saol acıkladıgın için bide +6 dan busla sansım ne kadar ???? (+7 ye basmak ) ? binde 400[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Theridone, 27 Aralık 2005 19:01 tarihinde demiş ki: Ben C. tesi günü Arkadaşın Dual +6 (poison'suz). Mirage larını. Trine + busla +7 yaptım. trina mı bastım mirage ye ://[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bide combo filan onlara inanmayın sadece su bnm çok dikkatimi çekti bir arkadas yazmıstı unvil belirli aralıklarla kendini yeniler diye her seferinde farklı bir kombinasyonla yakar falan fistan bana çok doğru geldi ve resetlenme ışığınıda görüyosunuz biraz dikkat gösterip sabır ederseniz aslında unvil açığı bulmaları sanırım bu yenilenme yüzünden imkansız oluyor[signature][hline]BuFFeT returned!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ben ne yapam :D. Arkadaşa dedim Bus basalım diye Trina'yı başka bişiyde kullan (Yeni pre almıştı). Dinlemedi. Cesareti de yoktu basmaya.. Ben basıverdim. Walla yansa çocuk bayılırdı :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) [Bu mesaj Theridone tarafından 27 Aralık 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 buyse bide +7ye geçmek %40mı yani ben %25 diye biliyorum ama[signature][hline]BuFFeT returned!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_WeLi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ya arkadaşalr bırakın bunları ya .. Yok yenileme yok trina fealn tamamen şanş işi gecenlerde arkadaş trinasız sadece bir i.c. yakarak +8 yaptı.. +1 den yanan +5 de tandı sonra hiç durmadan arka arkaya bastı +8 yaptı.. :!: :!: anvil de sadece o vardı.. :!: :!: bende fp set yaptım hiç yalkmadan direk +7 .. :!: :!: yine anvil boştu :!: :!: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qweasd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ben +7 yi tirinasız yapıom :D şimdiye kdr 3 shell 2 irage 2 ms 2 dark vane ve daha ismini sayamadıgım bi cok ıtem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 +6 3 tane mirage aldım 1 tanesi yandı 2 si +7 oldu 4 tane +7 miragem oldu 5 tane fln daha yapıp 3 trina ıle 2 tane yapmaya calıscam:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Poisonluysa 8 olması biraz daha zor[signature][hline]World is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yani anvil bosken yapmak daha karlı oluor diorsun hm... tamam denicem bunu saol[signature][hline]Nick:Kicken LvL:56 Server:Ares Job:Rogue/Assasian Clan:StormEagles Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 upgrade şansının lvl ile alakası olabilirmi? mesela bazıları lvl 6x daha kolay +8 yaptığını söylüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: DeLi_WeLi, 27 Aralık 2005 19:30 tarihinde demiş ki: ya arkadaşalr bırakın bunları ya .. Yok yenileme yok trina fealn tamamen şanş işi gecenlerde arkadaş trinasız sadece bir i.c. yakarak +8 yaptı.. +1 den yanan +5 de tandı sonra hiç durmadan arka arkaya bastı +8 yaptı.. :!: :!: anvil de sadece o vardı.. :!: :!: bende fp set yaptım hiç yalkmadan direk +7 .. :!: :!: yine anvil boştu :!: :!: heey hey ikiz kuleler yıkılmadan önce en tepeden aşağıya kadar 909823432 salto atıp yere inerdim gençligimde peeh peh.[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_WeLi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 dostum sana yalan borcum yok ister inan ister inanma .. + up olayının ne lwl le ne üzerinizdeki takılarla nede mannerla hiç bi alaksı yok tamamen şans bide anvilin doluluk oaranıile alakalı tabi bu benim düşüncem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: DeLi_WeLi, 27 Aralık 2005 22:42 tarihinde demiş ki: dostum sana yalan borcum yok ister inan ister inanma .. + up olayının ne lwl le ne üzerinizdeki takılarla nede mannerla hiç bi alaksı yok tamamen şans bide anvilin doluluk oaranıile alakalı tabi bu benim düşüncem.. bizim ark 1 aydır upgrede yapmıyodu gitti busla 3 tane +6/10 dex chitini +7 bastı hepsi +7/12 dex oldu[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_WeLi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 alıntı yaprak cevap vermene bi anşlam veremeddim.. Neden böle cavap yazdıgını sorabilirmiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 gündüz 100 tane wizard +1 den 10 tane +7 yaptım,bunlardan busla hiç biri +8 olmadı,tamamen şans,ben hep şanssız[signature][hline]diez lvl 61 mage lvl 62 rogue vazgeçtim satmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chayubasidan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Arkadaşta 2 tane +8 bow vardı çıkmış şansa basayım dedi.bastı 1 i kırıldı biri +9 oldu :) Ama bow en nihayetinde +15 te olsa attack berbat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: platto, 28 Aralık 2005 01:57 tarihinde demiş ki: gündüz 100 tane wizard +1 den 10 tane +7 yaptım,bunlardan busla hiç biri +8 olmadı,tamamen şans,ben hep şanssız wizarda bus basmak da bi garip :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar