Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Http://www.denizfeneri.org.tr

OrioN_

Öne çıkan mesajlar

eklemeyı unutmusum maksat amac dır arkadaslar orası surası burası degıl bunun ıcımızdekı bır parcann canlanmasını saglamaktır ne yapılıyorsa ne yapılacaksa hepsı bızım ınsanlarımıza ben tok isem onlar aç durmasın , ben saglıklıysam onlar hasta kalmasın benım benım bırseylerım var ıse onlarında olsun AMAÇ BU yer ve ya kurus farketmez :d[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Babacum'un saydigi kuruluslari deneyebilirsin bunlar icin.

Yesil Sermaye'ye hizmet eden ne idügü belirsiz kurumlara bulasmaya gerek duymuyorum ben kendi adima[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; )
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl bır mantıkdır anlamıyorum yeşil sermayeden falan bahsedıyorsunuz ıspatlarınız varmıdırkı bole soluyorsunuz sızler ıslerı saptırıyorsunuz maksat yardım yok orası bole burası sole demekden baska bırsey degıl amaca uygun davranın kaldıkı ben onları savunmuyorum sadece amacımızı unutmayalım dıyorum ısteyen ıstedıgıne yardım etsın yeterkı yardım etsın herkes ama yer mekan kurulus onemlı degıl maksat formu yukarda tutup akıllarda tutup 1 kısıye daha yardım yaptırabılmek[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Yer mekan kurulus emin ol cok önemli.
Senin bir insanin belini dogrultmak icin yaptigin o yardimi, o adamlar saflarina insan katmak icin yapiyorlar ve bunu ekonomik yetersizlikleri senin yardiminla sömürerek yapiyorlar.
Bu mu birsey degistirmiyor?[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...