numberten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 av den hs yi kulanmadan çıkmak içi /afk yazıyorum direk orgriye atıyo bu yasak deildir heralde çünkü kime böyle yap deesem çekiniyor başta[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yoo deil istediin zaman oyunda afk olma hakkınvar bundan daha doğal bişeyde olamaz :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ama av de yazınca direk seni atıyo :P bunu çıkıs yolu olarak kullanmak nasıl değerlendirilir[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Kimseyi ilgilendirmez. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bizim serverda ab sırası çok çabuk geliyo. ben çoğu zaman orgrimmara gitmek için birisinden rica ediyorum sıraya giriyo. girip afk yapıyorum :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 oyun cok kotu gidiyorsa ve hali hazirda 3-4 kisi sana saldirmissa tadindan yenmeyecek bir durumdur, balon+ hs kadar haz vermese de eglencelidir. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 haha baktın 5kişinin arasındasın hop afk :P[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tatata Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Phlox, 28 Aralık 2005 14:33 tarihinde demiş ki: bizim serverda ab sırası çok çabuk geliyo. ben çoğu zaman orgrimmara gitmek için birisinden rica ediyorum sıraya giriyo. girip afk yapıyorum :) Benim bildiğim AV için "Join as Group" seçeneği yok ;) kaldırışmıştı sanırım patchlerin birinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 AB dedim ben zaten :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tatata Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 oooh tabi uyumayınca insan gözler nereye bakıyor belli değil ;) [Bu mesaj tatata tarafından 28 Aralık 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar