Chylophoda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Kusura bakmayın millet ben forumlarda yenıyım aklıma geldikçe sorularımı buraya yazıyorum ticaret yaparken tek yıldızlı olarak enfazla para ve exp nasıl kazanılır yani mesela en dandik eşyayı tasıyarakmı yoksa enpahalısından fazla taşıyarakmı[signature][hline]Id :Chylophoda Pass:????????? LvL :3X (Şu an) Class:Archere / Cold / Lightining Daha ne Olsun:...........!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ikisi aynı şey. pahalısından al muhim olan değeridir. sayısı deil.[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chylophoda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 aMa birinde atıyom 200 tane alabiliyon birinden 60 tane biri expiyi fazla veriyo biri az veriyo[signature][hline]Id :Chylophoda Pass:????????? LvL :3X (Şu an) Class:Archere / Cold / Lightining Daha ne Olsun:...........!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Şoyle düşünün; LvLin 20 ve alabileceğin max miktar 13k lık bir miktardır. Yani sen gidip değerli eşya alırsan orneğin 30 tanesi 13k ya denk gelir. Dandik eşya alırsan 50 tanesi 13k ya denk gelir. değerli eşya 2k job xp verir dandik eşya 1k job xp verir. aynı şey hem para kazanma açısından hemde xp acısından. taki sen yüksek lvl durumuna geldiğinde işte ozaman fark eder değerli eşya dandik eşyanın farkı. Kapasite lvl ile orantılıdır. lvl atladıkca taşıyabileceğin mal miktarı ve bi sonraki yıldıza geçiş aşaması yükselir. lvl 20 de 13k lık mal alabiliosan tek yıldız için lvl 25 te 15k lık mal alırsın tek yıldız için. bu miktarı geçtiğin takdirde 2. yıldıza geçersin. Yani lvl ile doğru orantılıdır alabileceğiniz miktarlar.[signature][hline]YaptıkLarımda bide söyLedikLerimde ke$ke her zaman haksız oLan ben oLsaydım: O zaman bişeyLeri düzeLtmek için boşuna çaba sarfetmezdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bide şöle bişey var bi arkadaşın lvl 28 ben 20 yim ikimizde 1 yıldızlık mallar taşıyoruz.. bana gelen thieflerin rengi (zorluk derecesi) yeşil ve gri iken arkadaşın thiefleri turuncu oluyo.. bide yüksek lvllerin 1 yıldız thiefleri bile kırmızı olabiliyo hatta earth ghostdan daha güçlü olabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saldur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 npc thief ler trade yapan kişinin lvl ine yakın gelirler. yani senin lvl28 arkadaşına lvl28 civarı thief gelir. senin lvlin 28 den küçük olduğu için senden yüksek olan thief sana kırmızıya yakın gözükür. ne kadar kırmızıya hatta bordoya yakınsa lvl i o kadar yüksektir (bordo thieflere saldırma) .[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tssunami Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bende bişeyi merak etmim sanırım forumda göremedim ivi 2 tradere yada daha ustune diğer thiefler saldırabilirmi yoksa 1 yıldız üstü olanlaramı diğer thiefler saldırabilir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saldur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 diğer thieflerden kastın insan thiefler sanırım. forumda yazılmış çizilşmiş olmalı. yukarıda da yazmıştım, 1 yıldız kervana sadece npc thief saldırabilir. 1 yıldızdan yukarı kervana ppl thiefler de saldırabilir. trader lvlin thieflerin saldırısına bir etkeni yok. trade lvlin 3 ve üstü ise saldıracak olan ppl thief saldırmadan önce düşünecektir :D[signature][hline]saldure / sword / PATiCiK / aege silkroad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar