Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Uzun zamandır laptop da sadace spyware yokedicilerle idare ediyordum. Dün bit defender denen hatta chip en iyi antivirus programı dediği programı yükledim, ve laptop çöktü böyle birsey olabilirmi? Yoksa tesadüffmü (pek sanmıyıyorum ama ) ??[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Çökebilir. Kaspersky dahil birçok real-time koruma sağlayan virüs programları hdd'yi acaip kasar. Sistemin ulaştığı bütün dosyaları ilk önce onlar kontrol ederlerki virüs vs. varsa koruma sağlasınlar. Yada belki spyware bit defenderi görünce yamultmuştur bilgisayarı. Recovery Partition varsa recovery yapabilirsin. Tabi data'larının yedeklendiğini varsayıyorum.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 olabiliyomus demekki :P[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] [Bu mesaj Cintonik tarafından 27 Aralık 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir]
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 panda da benımkını cokertmıstı[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 norton her yukledigim bilgisayarı çökertiyor =)[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı.
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Yüklememek lazım öyle herşeye müdahale eden şımarık yazılımları.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 BitDefender'dan oldukça memnunum ben.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
odchu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Norton'a 1.., Panda'ya 2.. verim alamadım bunlardan kullandığım bilgisayarlarda. Yalnız Panda nın hakkını vermek gerek, kılı kırk yarıyor; tarama yaparken[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91
Öne çıkan mesajlar