4Ever Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bu Bolumce bize yardım edicek yada bisiler paylasıcak insanlar yokmu ayladır aynı mesajlar doruo ve +1 post gelmedi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ben varım ama arada bi bakarım.... oda oyunda hacklenmistim yeni yeni geri donucem en kısa zamanda... arada bi paticik e bakıorum elimden geldigi kadar yardımcı olmaya calısırım....[signature][hline]Hayat yorucu degil mi? Ossursan yoruluosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Saol Kardes :) Kac zamandır takip ediyorum bir kisi bile goremedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 aşkolsun o kadar free server konusu kitleyip mesajları editleyen benıdemi gormedin :P neyse her konuda yardımcı oluruz merak etme,maalesef L2 artık eskisi kadar popüler degil wow cıktıktan sonra herkes oraya göç etti ondan bu bölüm biraz boş. [Bu mesaj Evr tarafından 27 Aralık 2005 11:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hocam yardim istedin de etmedik mi? ^^yani ben bi free serverlere yardim etmiyorum,diger konulari hepsine msj atiyorum,[signature][hline]TaRKaN 60+ sws of KAIN Yakarim 60+ power lvler MaZuT 58+ power lvler(lvl7 craft),at kain clan :KaRaKaN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Yardımın Freeserver yada paralı Server ile ne alakası var. sen Server icin degil bizim icin yardım ediceksin sadece bilmedigimiz birkac seyi sormak istedik o kadar.[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hocam free serverlerde yarim etmiyorumdan kastim,pek anlamiyorum freeserverlerdeki sorunlari,gecmis notlara bakarsaniz gorursunuz cok tuhaf sorular soruluyor,mob a nasil tiklarim diye soru sorumustu adamin biri bana,scroll of escape cekip köyu bulamadim yardimci olurmusunuz diyende vardi yani bu tip sorunlar zannedersem free serverler de oluyor iste bu sebeplerden dolayi free serverlerde oynayanlara yardimci olmuyorum dedim[signature][hline]TaRKaN 60+ sws of KAIN Yakarim 60+ power lvler MaZuT 58+ power lvler(lvl7 craft),at kain clan :KaRaKaN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar