Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Bolumde Yasıyan birileri varmı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben varım ama arada bi bakarım.... oda oyunda hacklenmistim yeni yeni geri donucem en kısa zamanda... arada bi paticik e bakıorum elimden geldigi kadar yardımcı olmaya calısırım....[signature][hline]Hayat yorucu degil mi? Ossursan yoruluosun...
Mesaj tarihi:
aşkolsun o kadar free server konusu kitleyip mesajları editleyen benıdemi gormedin :P neyse her konuda yardımcı oluruz merak etme,maalesef L2 artık eskisi kadar popüler degil wow cıktıktan sonra herkes oraya göç etti ondan bu bölüm biraz boş.

[Bu mesaj Evr tarafından 27 Aralık 2005 11:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hocam yardim istedin de etmedik mi? ^^yani ben bi free serverlere yardim etmiyorum,diger konulari hepsine msj atiyorum,[signature][hline]TaRKaN 60+ sws of KAIN
Yakarim 60+ power lvler
MaZuT 58+ power lvler(lvl7 craft),at kain
clan :KaRaKaN
Mesaj tarihi:
Yardımın Freeserver yada paralı Server ile ne alakası var. sen Server icin degil bizim icin yardım ediceksin sadece bilmedigimiz birkac seyi sormak istedik o kadar.[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :(
Mesaj tarihi:
hocam free serverlerde yarim etmiyorumdan kastim,pek anlamiyorum freeserverlerdeki sorunlari,gecmis notlara bakarsaniz gorursunuz cok tuhaf sorular soruluyor,mob a nasil tiklarim diye soru sorumustu adamin biri bana,scroll of escape cekip köyu bulamadim yardimci olurmusunuz diyende vardi yani bu tip sorunlar zannedersem free serverler de oluyor iste bu sebeplerden dolayi free serverlerde oynayanlara yardimci olmuyorum dedim[signature][hline]TaRKaN 60+ sws of KAIN
Yakarim 60+ power lvler
MaZuT 58+ power lvler(lvl7 craft),at kain
clan :KaRaKaN
  • Yeni Oluştur...