Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 rezalet bir kasa almış bulunmaktayım. 2 yan odadan sesi duyuluyor :( fiyatı 30 -40 $ arası SÜPER sessiz bir kasa arıyorum. amd 64 3000 sc754 sessiz bir fan lazım. tavsiyeleriniz nelerdir. işlemci fani 10-15 $ geçmemeli.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 30-40$ a bulamazsın desem? :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kasam 5 senelik düz kasa..fan da aldığım donanımın normal fanı..niye bende en ufak ısınma veya ses şikaeti olmuyor yahu?[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 26 Aralık 2005 06:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 aynı sorun bende de vardı kasayı değiştirdim sorun düzeldi.kasa iyi soğutma yapamıyor ve işlemci fanı da ısındıkça hızlanıyor ve gürültü artıyor :) ben gold bilgisayardan 60dolar gibi bi fiyata PEGASUS L8034-C4 aldım gayet memnunum.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 30-40$ a süper sessiz kasayı unut. saygılar.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yan kapakları çıkar kasanın o zamanda sessiz olur.ama tozlanma olur[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 68$+kdv ye vatan da bi tane vardı. ama markasını bilmiyorum. araştırdım en sessizlerin en ucuzu bu fiyat.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Fistan, 26 Aralık 2005 21:03 tarihinde demiş ki: 30-40$ a süper sessiz kasayı unut. saygılar. +111 kasanı temizle fanları ii sabitle titreşimi önleyen 5ytl lik fan çerçeveleri tak ses biraz azalır ama fazla ümitlenme. sesiz bi cpu soğutucu istiyosan thermaltake ten http://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=FAN-CPU-17 şu modele bak[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bıktım ben ne yapıcam ya :( çalışmıyorum zaten çalışıyor olsam laptop alıcam. bunun içindeki fanlarımı söksem acaba?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar