Frasier Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Doğudaki insanlara güven yok. 1.Doğuda yaşamaları ve pkk ya yardımcı olabilir düşüncesi. 2.Doğuda yaşıyor hırsız olabilir düşüncesi. 3.İnsanların onlara karşı bir güvenleri kalmamış olabilir. bu da bir döngü oluşturuyor.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Lucky, 14 Aralık 2005 17:24 tarihinde demiş ki: said: rarebee, 13 Aralık 2005 17:39 tarihinde demiş ki: @lucky attığın her mesajda genelleme yapıyorsun sonra ben tüm kürtlere demedim diyorsun.şehir izin vermiyor yoksa yapacakalar diyen sensin,her kürt pkkya yardım etmek ister diyen sensin sonra ben genelleme yapmıyorum diyorsun.3 4 gün önce haber merkezi diye bir program vardı ntvde.mersine olan yoğun göçün sebepleri ve sonuçları tartışılıyordu.orada mersine göç edenlerle konuştular niye burdasınız geri dönmek istemezmisiniz diye sordular.hepsi geri dönmek istiyoruz dedi.o zaman buraya neden geldiniz dediler.terörden kaçtık dediler.hepsi kürt kökenli vatandaşlardı.terör en çok onları etkilemiş.anlatıyor adamlar: ''asker geliyor pkkya yardım etmeyin diyor iyi güzel zaten etmeyiz diyoruz asker gidiyor peşinden pkk geliyor köye ellerinde silahlar yardım edeceksiniz diyorlar yardım etmeyeni öldürüyorlar.mecbur kalıp bir şeyler veriyorsun pkk gittikten sonra asker geliyor niye pkkya yardım ettiniz hainler diyor.mecbur kaldık terkettik oraları'' , yaa kardeşim ne alakası var sen benim söylemek istediğimi anlamamşsın.... ben genelleme yapmadım ama şuda bi gerçek çoğunda pkklık var.... pkk senide tehdit etse sende vatanını milletinimi satcan.... ben anlayacağımı anladım ya öyle diyorsan öyle olsun.pkk beni tehdit etse vatanımı milletimi satmam ama karımı,çocuğumu öldürmekle tehdit ederlerse tehdit ettikleri gün istediklerini veririm ve göç ederim orda daha fazla yaşamam.çünkü başka bir çıkar yol yok.ya göç edeceksin ya da öleceksin kurtuluşun yok.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Doğudaki insanlara güven yok. 1.Doğuda yaşamaları ve pkk ya yardımcı olabilir düşüncesi. 2.Doğuda yaşıyor hırsız olabilir düşüncesi. 3.İnsanların onlara karşı bir güvenleri kalmamış olabilir. bu da bir döngü oluşturuyor. Sen öz ve öz vatandaşın hakkında önyargıya sahip olabildiğini rahatça açıklayabiliyorsun, bu senin adına büyük bir ayıp olmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 duygusal saçmalamalarla koyduğunuz aslında olmayan "kürt=pkk" eşitliği dönüp dolaşıp bize giriyo. 1.pkk ya müdahele edince kürtlere müdahele etmiş gibi gözüküyoruz avrupalardan bilmiyorum farkında mısınız? 2.kendine kürt diyeni kendinizden uzağa pkk nın yakınına itiyorsunuz. türkiye içinde ben türk değilim kürdüm demek "sarı saçlı değilim mavi gözlüyüm" demeye benziyo benim nazarımda. ortada bi tek anadil farkı var, şu pkk hiç var olmasaydı o da belki kürtçe eğitimle falan çözülebilirdi. (anadolu lisesinde ingilizce eğitim oldu da boyumuz mu kısaldı). gerçi olay bunlardan çok daha farklı, ortada aşiretler amarikalılar falan offf.. karışık ordaki işler karışııık..[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 15 Aralık 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: rarebee, 14 Aralık 2005 18:10 tarihinde demiş ki: said: Lucky, 14 Aralık 2005 17:24 tarihinde demiş ki: said: rarebee, 13 Aralık 2005 17:39 tarihinde demiş ki: @lucky attığın her mesajda genelleme yapıyorsun sonra ben tüm kürtlere demedim diyorsun.şehir izin vermiyor yoksa yapacakalar diyen sensin,her kürt pkkya yardım etmek ister diyen sensin sonra ben genelleme yapmıyorum diyorsun.3 4 gün önce haber merkezi diye bir program vardı ntvde.mersine olan yoğun göçün sebepleri ve sonuçları tartışılıyordu.orada mersine göç edenlerle konuştular niye burdasınız geri dönmek istemezmisiniz diye sordular.hepsi geri dönmek istiyoruz dedi.o zaman buraya neden geldiniz dediler.terörden kaçtık dediler.hepsi kürt kökenli vatandaşlardı.terör en çok onları etkilemiş.anlatıyor adamlar: ''asker geliyor pkkya yardım etmeyin diyor iyi güzel zaten etmeyiz diyoruz asker gidiyor peşinden pkk geliyor köye ellerinde silahlar yardım edeceksiniz diyorlar yardım etmeyeni öldürüyorlar.mecbur kalıp bir şeyler veriyorsun pkk gittikten sonra asker geliyor niye pkkya yardım ettiniz hainler diyor.mecbur kaldık terkettik oraları'' , yaa kardeşim ne alakası var sen benim söylemek istediğimi anlamamşsın.... ben genelleme yapmadım ama şuda bi gerçek çoğunda pkklık var.... pkk senide tehdit etse sende vatanını milletinimi satcan.... ben anlayacağımı anladım ya öyle diyorsan öyle olsun.pkk beni tehdit etse vatanımı milletimi satmam ama karımı,çocuğumu öldürmekle tehdit ederlerse tehdit ettikleri gün istediklerini veririm ve göç ederim orda daha fazla yaşamam.çünkü başka bir çıkar yol yok.ya göç edeceksin ya da öleceksin kurtuluşun yok. madem öle dediğini yapsınlar o zaman.... şunu anlamak istemiyosun onlarda kürt devletine karşı değiller istiyorlar yane..[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 rahan sen şunu anlamıyosu bu ülkede neden lazlara alevilere tepki yokta kürtlere var...??? demekki onların yaptığı bişiyler var..[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Karadenizdeki en kıymetli mal şu an kivi herhalde. (Beelki kömür ama sadece Zonguldakta ve az var) Çerkezler zaten dağınık yaşıyor. Ekonomik olarak da bir bütünlükleri yok. Edit: Aleviler de bir birlik halinde davranmıyorlar, artı "din devleti" gibi teşkilatlanacak son müslümanlar herhalde Alevilerdir. Kürdistan kurulmak istenen yerde ne olduğunu daha kaç kere söylemem lazım? Hani böyle siyah, sıvı, akışkan yapışkan bir şey, rafine edip araba yürütüyoruz, uçak uçuruyoruz, plastik imalatına yardımcı oluyoruz, dünyanın çarklarını döndürüyoruz, varili 50 doların üstünde ediyor, vs vs...[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. [Bu mesaj Cafein tarafından 15 Aralık 2005 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 açıklama getirdiğin için saol.... g.doğuda neden kürt devleti kurulmak istediğini herkes bilio ama kürtlerin buna destek vermesi problem yane hem Türkiyede yaşıor hem ihanet.........[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Lucky, 15 Aralık 2005 14:09 tarihinde demiş ki: rahan sen şunu anlamıyosu bu ülkede neden lazlara alevilere tepki yokta kürtlere var...??? demekki onların yaptığı bişiyler var.. birilerinin tepki vermesinin sebebi yine birilerinin tepki vermesi mi? birileri tepki veriyor diye ben de mi tepki vermek zorundayım? tepki verilmesinin sebebi aslında belli, pkk denen şerefsizler kalkıp kendilerini kürtlerin sözcüsü sayıyorlar ve farklı sesleri bastırıyorlar. daha önceden haberlerde geçmişti, içinde yazarların, politikacıların falan bulunduğu 200 kişilik bir liste (hepsi kürt) vardı pkk nın öldürmeyi planladığı. bu yüzden farklı sesler çıkmıyor, ve bu da kürtlerin tek düşüncesi varmış gibi algılanıyor. aslında bi bakıma pkk=kürt, kürt=pkk demekle pkk nın istediğini yapıyorsunuz. hem adamlar kendilerine yandaş topluyor senin vatandaşına boktan davranmanla, hem de biz kürtlerin sözcüsüyüz deme haklarını kendilerinde buluyorlar. senin gibiler de bu gerzek oyuna gelip bu kısır döngünün devamını sağlıyorlar. aslında burda yaptığın şey bir grup türkiye cumhuriyeti vatandaşını teröristlikle itham etmek, iftira atmak. sanırsam suç sayılır bu. belki bölücülük bile denebilir.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 15 Aralık 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 senin tepki verip vermemen kimseyi ilgiledirmez herkes kendi düşüncesinde özgürdür.... yani sen diosunki kürtler süttn çıkmş akkaşık bırak ya nlur yapma böle.... adamlarn ne yaptıkları belli.. ben sadece basında bişiyler görüp bunları yazmıyorum gözümle gördm bizzar adamlar g.doğunun çoğunuğu pkkya destek veriyorr bunu herkes rahatlıkla görebilir... neyin savunmasını yapıosun sen anlamadım[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 anlamıyorsun evet problem burda. kürtler sütten çıkmış ak kaşık denseydi de karşı çıkardım. (ortalıkta böyle diyenler var ki hatta kendilerine solcu bile diyebiliyorlar zavallılar.) gayet basit, bir insanın ırkına bakarak onunla ilgili genelleme ya pa maz sın. "asıl olan bireydir." kürtler x, kürtler y, kürtler z lerin hepsine birden karşı çıkıyorum. aynen ingilizler x, almanlar y, fransızlar z lere karşı çıkacağım gibi. yaparsan bu devlete en az senin benim kadar bağlı adamı da hain yerine koyarsın. bu durumda sen olsan ne yapardın bi düşün.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 15 Aralık 2005 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben zaten genelleme yapmadım siz benim şu cümlemi dikkate almadınız herhalde ÇOĞUNLUĞU öle ama tabiki aralarında öyle olmayanlar vardır.. Amerika dioki ben bi kürt devleti kurayım ırakta pkk yı yok ediyım ee türkiye olumlu bakıoo buna.... Yalnız Türkiye şunu bilmior o kürt devletinin sınırları içinde G.doğuda var..[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ırakta kürt devleti kurulmasına türkiye hiç bir zaman sıcak bakmadı. hatta öyle bi devletin kurulması casus belli sayılıyor diye hatırlıyorum -bi araştırayım bunu. ayrıca abd, ıraktaki kuklamsı devletten alacağını aldı, kendi şirketleri petrolden parsayı topluyor. bi de kürtlerin ayrılmasını neden istesin ki? ne çıkarı olacak? türkiyeyle arası ebediyen bozulur. bunu neden istesin ki? ayrıca "çoğunluk öyle" lafı da bi garibime gitti, kimseye kürt diye önyargılı yaklaşılmasın istiyorum. çünkü bu önyargıdır insanları düşman eden, bölen. ha eğer adam kesin pkk sempatizanıysa isterse japon olsun, şerefsizin önde gidenidir. ne dersen de..[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sanırım sen fazla ilgilenmion şu günlerde gündemle.... amerika ırakta kürt devleti kurmak istiyor çünküü orayı onların eline bırakcak ve kendi askerlerini çekcek yani işi dahada kolaylaşcak... Ama Türkiye buna ilk başta karşı çıktı Amerika gene kurnazlık yapıp kıbrıs vede pkkyı öne sürdü bu ikisini biz hallederiz dedi sizde kürt devletine karışmazsınız.... ANLATABİLDİM Mİ??? ben görüşümü değiştirmem bendeki önyargıda değil bildiğim için söylüyorum BENCE kürtlerin çoğunluğu pkk yı istiyor...[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 yani diyorsun ki orda kürt devleti kurulunca, istikrar sağlanacak ve amerika askerini çekebilecek. peki iran, suriye, türkiye ve ırak'ın (3 ülkede de kürtler var) geri kalanı orda istikrar bırakır mı? "biz kuzey ırak petrollerini aldık kaçıyoz hadi baybay" dedirtirler mi adama? hadi diyelim, amerika askerini çekmek için bir şeylerin rayına oturtmak istiyor. (aslında hiç asker çekmeyecek gibi bi iddia da var ki bence çok mantıklı) ancak ayrı bir kürt devlet kurulursa az önce dediğim gibi hiç bir şey rayına oturmaz. nükleer başlık patlatmakla eşdeğer bir iş yapmış olursun. herkes birbirine girer. hiç bir anlamı yok. "BENCE çoğu pkk yı istiyor" istatistiki bilginin sencesi bencesi olur mu yahu? BENCE de 2 kere 2 5 o zaman. ayrıcaa, BENLE, BÜYÜK HARFLERLE KONUŞMA, HİÇ HOŞLANMAM.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 işte sen ordaki çözümü halen daha yapamadın... önce ii oku sonra cvp yazz... amerika diokii ben oraya petrol rafnelerimi kurdm şirketlerde tamam gerisi boşş burda bi kürt devleti kurayım bana sadık gerisi önemli değil kim kimi yemiş öldürmüş önemi değill... bende büyük harfle yazmam ama sanırım anlamıodun büyük hafle yazmak zorunda kaldım..... ANLATABİLDİM Mİ???[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Pardon Lucky, ben neyi savunduğunu anlamadım. Bir diyorsun ki Kürtlerle savaşacağız kaçınılmaz, bir diyorsun Türkiye Kürdistan'ın kurulmasını destekliyor Amerika altyapısını hazırlasın da bitsin. Arkadaşın da dediği gibi Kürdistan kurup çekilmek yalan. Bir kere petrolün güvenliği için kukla devlet kuracaksa, oranın güvenliğini tamamen sağlamak zorunda. Kürtler yapılaşmaya giderlerse bu komşu ülkeler Suriye, İran ve Türkiye'yi kesinlikle etkiler. Bunun üzerine Irak'taki federe yapının bozulacağını ve Irak'ın yeni bir iç savaşın içine sürükleneceği tesbitini de eklemek gerekli. Kürdistan diye yeni bir ülke kurulursa güçsüz olup fazlasıyla patırtı yaratır, bu durumda üç komşunun + Iraktaki iç kavga taraflarının toplaşıp kavgaya tutuşması için hiçbir engel yok. Daha sonra mesele petrole dönerse, üç bölge ülkesinin kapışması derinleşebilir ve çıkarları tehlikeye giren Amerika'nın olaylara karışması durumu iyice açmaza sokabilir. Sen bir Kürtleri temizleyelim teziyle gelirken nasıl öteki yandan Kürdistan kurulsun, hede hödö teziyle de gelebiliyorsun ben anlayamadım. Açıkçası, "yok yok beni yanlış anladınız" yerine benim yaptığım gibi neden-sonuç ilişkisi içinde tezler öne sürersen çok daha anlaşılır olacağını düşünüyorum. Saygılarımla,[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 edit:"BENCE çoğu pkk yı istiyor" istatistiki bilginin sencesi bencesi olur mu yahu? BENCE de 2 kere 2 5 o zaman. ayrıca komiksin...[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 edit:Pardon Lucky, ben neyi savunduğunu anlamadım. Bir diyorsun ki Kürtlerle savaşacağız kaçınılmaz, bir diyorsun Türkiye Kürdistan'ın kurulmasını destekliyor Amerika altyapısını hazırlasın da bitsin ahh keşke savaşşsak onların soylarını bitirsek bi daha yanamaşasalar bu ülkeye ama başımızdakiler yönetio bizi elden ne gelir... Ayrıca amerika elindeki kozları çokkk ii kullanıyo elbette suriye iran ve Türkiyeyi etkiliycek ama Amerika kıbrıs vede pkkyı öne sürüyor... ayrıca benim söylediklerim neden hep saptırıyor anlamadım.. Benim ağzmdan kürdistan kurulsun die bi cümle çıkmadı... ben şu andaki amerikanın politikasını anlattım..[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim [Bu mesaj Lucky tarafından 15 Aralık 2005 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caferi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Lucky. Yazdığın hiçbir şeye katılmıyorum. Yaşadıklarını lanse etmişsin. Fakat yaşadıklarını ya yanlış lanse etmişsin ya da uyduruyorsun. Ayrıca yazdıkların son derece yüzeysel ve sığ fikirler. Her mesajının altında Kürtlere laf çarptığının da herkes farkında. Burda Kürtleri neden sevmediğini açıklayan insanlar da oldu. Samimi bir şekilde dile getirdiler.Sevmediğin bir şeyi ifade ederken son derece samimiyetsiz bir dil kullanıyorsun. Buna iki yüzlülük denir. Sorunla ilgili olarak güzel fikir ve tespitler var. Bu güzel fikirlerin yanında az sayıda ayırımcı zihniyet var. Ayırımcı zihniyetin azlığı buna karşın güzel bulduğum fikirlerin çokluğu bu ülkede bir umut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 kürtlerden neden bu kadar nefret ettiiğimi anlatayım o zaman... Ben erzurumda yaşıorum ve burda bizim abi dediğimiz bir insan vardı ve aileside kendiside kürttü.. Bu insan Erzurumda çok tanınırdı yanii gayrimeşhur ayakları vardı... bi gün abimizin öldüğünü öğrendik ben gerçekten çok severdm silahlı çatışmada vefat etmiş.. Biz cenaza için evlerine gittik ve kardeşiyle tanıştım kardeşi beni şok ettti abimi devlet öldürdü dedi bende askerim dedi hemde kürdüm ,dağda bi pkklıyla karşılaştığım zaman ona ateş etmiycem dedi gidip yardım edip hatta onların yanında olucam dedi... ve yanındaki arkadaşları ailesi herkes orda onu destekledi hatta kavga bile etcektm orda arkadaşım izin vermedi..ben bu olay gibi çok şeyle karşılaştım..[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Lucky, 15 Aralık 2005 17:45 tarihinde demiş ki: işte sen ordaki çözümü halen daha yapamadın... önce ii oku sonra cvp yazz... amerika diokii ben oraya petrol rafnelerimi kurdm şirketlerde tamam gerisi boşş burda bi kürt devleti kurayım bana sadık gerisi önemli değil kim kimi yemiş öldürmüş önemi değill... öehh ama, birincisi orda amerikaya sadık kürt devleti yaşayabilecek mi ki? petrol kuyuları, rafineriler bombalar patlarken çalışabilecek mi ki? çıkan petrol orasından burasından patlayacak boru hattıyla taşıyabilecek misin? taşırsan nereden geçireceksin? türkiyeden? irandan? suriyeden? ırakın güneyinden? nerden? yol yok, öyle dünyadan izole bi kara parçası ne işine yarayacak? elinde iki seçenek var, kukla gibi oynatacağın az buçuk istikrarlı federal bir ırak, ve hiç bir tarafını doğrultamayacak,kurulduğu anda türkiye ile de aranı ebediyen bozacağın ve büyük ihtimalle türkiyenin savaş açacağı (savaş sebebi sayıyordu türkiye bunu) kürt devleti. sen abd olsan hangini seçerdin? abd kürtlerin kara kaşına kara gözüne aşık mı zannediyorsun anlamıyorum ki.. sen hayatına kavehane paranoyalarıyla devam et benden bu kaa..[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 15 Aralık 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 şuda bi gerçek rahan amerika artık orda asker bulundurmak istemiyor.. Bak saddam sadık olmadı adamı indirdiler kürt devletide sadık olmazsa onlarıda indirirler nlcak :) :) Amerika öyle bi politika izliyorki Türkiye bazı şeyleri kabl etmek zorunda kalıyor..[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Rahan, 15 Aralık 2005 18:02 tarihinde demiş ki: said: abd kürtlerin kara kaşına kara gözüne aşık mı zannediyorsun anlamıyorum ki.. sen hayatına kavehane paranoyalarıyla devam et benden bu kaa.. son cümleni okumamştım... yaa gerçektenmii beni aydınlatğn için çok saol rahan .... sende biraz araştır gündemle ilgilen ondan sonra konş...[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) [b]mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… caferi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Lucky Son yazınla senin hakkındaki fikirlerimi teyyit etmiş oldun. Samimiyetsiz ve bu o kadarda sahtekarsın. Erzurumda PKK olayları ne derecede? Asker olupta PKK yanlısı olmaya meğilli kaç insan var? Dağa çıkıp PKK yanlısı olacaksa sen nerden biliyorsun? Asker olupta PKK'lıya ateş etmeme lüks var mı? Buna benzer olaylar yaşanmış olabilir. Bu kadar saçma bir olay olsa olsa hayal ürünüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki 9.sayfa (Toplam 10 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
caferi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Lucky Son yazınla senin hakkındaki fikirlerimi teyyit etmiş oldun. Samimiyetsiz ve bu o kadarda sahtekarsın. Erzurumda PKK olayları ne derecede? Asker olupta PKK yanlısı olmaya meğilli kaç insan var? Dağa çıkıp PKK yanlısı olacaksa sen nerden biliyorsun? Asker olupta PKK'lıya ateş etmeme lüks var mı? Buna benzer olaylar yaşanmış olabilir. Bu kadar saçma bir olay olsa olsa hayal ürünüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar