caferi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bir çoğunuz Kürtlere kan kusarak ayırım yapıyor. Sağ duyunun ihtiyaç olduğu yerde yangına körükle gidilirse orda güneydoğu kürt bölgesi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
djibril Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 biz zaten var coktan cıkmıs olan kürt yangınını nasıl sondurebiliriz die tartısıyoruz bi ara kor haline gelmişti ama devletimizin basındakiler saolsun tekrar alevlendirdi[signature][hline]HAYAT BİR GÜNDÜR O DA BUGÜNDÜR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: caferi, 04 Aralık 2005 22:07 tarihinde demiş ki: Bir çoğunuz Kürtlere kan kusarak ayırım yapıyor. Sağ duyunun ihtiyaç olduğu yerde yangına körükle gidilirse orda güneydoğu kürt bölgesi olur. [signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: agrian, 04 Aralık 2005 19:43 tarihinde demiş ki: okula gelen öğretmeni öldüren,hemşireyi dağa kaldıran bi bölgeye ben kimseyi yollamam şahsen.... bi keresinde bikaç yıl önce gaziosmanpaşa'da kürtler beledie otobüsünü yakmışlardı,belediye de kaldırmıştı oranın otobslerini,sonra da gene başlamışlardı: "otobüs vermiyo devleeeet" en güzel örnek :):)[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: djibril, 05 Aralık 2005 16:11 tarihinde demiş ki: biz zaten var coktan cıkmıs olan kürt yangınını nasıl sondurebiliriz die tartısıyoruz tartistigimiz dogru . iscisinden trilyonluk patronuna tanidigim bir suru kurt var ama oyle bir atesin kokusunu hic almadim . gereksiz evhamlar yaratmak unutulmasin ne oldugunu artik gayet iyi bildigimiz davalarin kullanmaya calistigi bir aractir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Lucky, mesajların gerçekten midemi bulandırıyor. Ya anlamak istemiyorsun ya da burada kafatasçılık yaparak birşeyler elde edebileceğini sanıyorsun. Tutturmuşsun bir devlette devlet diye. Bugün Türkiye KÜRDİSTAN'A uçak seferi başlatacak kadar olayı ilerletti, Irak'ın bölünmesine destek verdi. Türkiye'de ise senin nefret ettiğin Kürt yurttaşlarımız bir arada olmanın mücadelesini veriyor (ABD askerleri İskenderun'a indiğinde taşla yumurtayla ilk karşı koyuşu gerçekleştiren Kürt halkımızdı, hatırlatırım). Ne var ki senin mesajlarından Türkiye bölünmeye karşı, Kürtler de habire bunun peşinde gibi bir hava var.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Son yaşananlara ne demeli peki.Türkiye Cumhuriyeti sınırları içindeki bir şehirin belediye başkanı tutmuş ölen teröristin evine resmi aracıyla başsağlığına gidiyor.aynı yerde pkk mezarlığı (foseptik çukuru demek daha doğru olur)yapılıyor.Birde son zamanlarda bir kürtlük modası aldı başını gidiyor kürtçe şarkılar,kürt dizileri vs. Tamam bu ülke için çalışan yararlı olan bir çok kürt vatandaşımız var ve ülkemizide en az bizim kadar seviyorlar ama neden bu doğudaki olaylara kürt vatandaşlar destek oluyor ben bunu anlamıyorum bakın mesela Gaziantep'te hiç sorun çıkıyormu ama yanı başındaki İllerde sular durulmuyor bir türlü.O olayları çıkartanda Türkler mi sanki.Hakkari de resmen asker ve polis ailelerinin evleri basıldı bunudamı Türkler yaptı?Çok değil bir 4-5 sene öncesine kadar ortada hiçbir sorun yokken şimdi nelerle uğraşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: pekaziz, 05 Aralık 2005 21:30 tarihinde demiş ki: Lucky, mesajların gerçekten midemi bulandırıyor. Ya anlamak istemiyorsun ya da burada kafatasçılık yaparak birşeyler elde edebileceğini sanıyorsun. Tutturmuşsun bir devlette devlet diye. Bugün Türkiye KÜRDİSTAN'A uçak seferi başlatacak kadar olayı ilerletti, Irak'ın bölünmesine destek verdi. Türkiye'de ise senin nefret ettiğin Kürt yurttaşlarımız bir arada olmanın mücadelesini veriyor (ABD askerleri İskenderun'a indiğinde taşla yumurtayla ilk karşı koyuşu gerçekleştiren Kürt halkımızdı, hatırlatırım). Ne var ki senin mesajlarından Türkiye bölünmeye karşı, Kürtler de habire bunun peşinde gibi bir hava var. O kadar gereksiz konuşmussunki cvp bile yazmıyorum...[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: pekaziz, 05 Aralık 2005 21:30 tarihinde demiş ki:. Tutturmuşsun bir devlette devlet diye. Bugün Türkiye KÜRDİSTAN'A uçak seferi başlatacak kadar olayı ilerletti, Irak'ın bölünmesine destek verdi. Türkiye'de ise senin nefret ettiğin Kürt yurttaşlarımız bir arada olmanın mücadelesini veriyor (ABD askerleri İskenderun'a indiğinde taşla yumurtayla ilk karşı koyuşu gerçekleştiren Kürt halkımızdı, hatırlatırım). Ne var ki senin mesajlarından Türkiye bölünmeye karşı, Kürtler de habire bunun peşinde gibi bir hava var. ayrıca Türkiyede nasıl bir arada olma mücadelesi veriyolar anlamadım.. Hakkaride şemdinlide olaylar çıkartarakmı... Bu ülkenin kürtlerden ne çektiğini herkes bilio..[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalanoldu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 öncelikle bütün kürt vatandaşlarımızı zan altına sokmayalım ama şu bir gerçekki bir güç var kürt vatandaşlarımıza hizmet gitmesini engelleyen. ne doktoru barındıryorlar ne de öğretmeni. sanki isteyerek kendi halklarını ilkel çağa mahkum eden bir güç. ama ne devletimizi nede halkımızı suçlayabiliriz kürt vatandaşlarımızın geri bırakılmışlığından dolayı. bizler elimizden geldiği kadar ön yargılı davranmamaya çalışıyoruz ama onlar bu ön yargıyı kıracak bişey yapmamakla birlikte aksine bölücü başına destek vererek daha antipati duymamıza sebep oluyorlar *!kızar*[signature][hline]yalan oldu. dünyaya gelende gidende. tek gerçek kaldı*** ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kardeş türkiyenin doğu kısımlarda hep sıkıntı var.. devlet atıoo öğretmeni ama adam gitmek istemioo neden pkk var....ama kürtlerde bunu bahane ediyolar bize doktor gelmio öğretmen gelmioo haydaaaa devleti bölelim kendimize bi ülke kuralım.. kendilerini geliştirmiolar buna üzülüyorum....[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalanoldu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ama şunu da göz ardı etme lütfen. insanlar mesnetsiz şekilde kandırılıyor. farkında değil çoğu neyi kabul ettiklerinin . aslında onlarda muzdarip pkk teröründen[signature][hline]yalan oldu. dünyaya gelende gidende. tek gerçek kaldı*** ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 oo konuda katılıyorum... aslında şöyle bişiy daha var pkk eylem yaparken ordaki kürt çocukları kürt insanlarıda öldürüyo ama genede bu insanlar pkk diolar anlayamıorum... en azından şunu düşünmeleri lazım ben Türkiyede yaşıorum burdan ekmek yiyorum devletime sadık kalmalıyım.. onlar bi kürt devleti kurulunca rahat bi hayat yaşam yaşıycaklarını zannediolar...[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johndoe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kürtlerden neden bu kadar çok korkulmasının nedenini anlamıyorum. türkiye'deki kürtler bi kürt devleti kurmak filan istemiyolar sadece iyi bi şekilde yaşamak istiyolar. zaten pkk eylemlerinden dolayı en çok zararı kürtler gördü. eylemler sonucunda kürtler öldü. yaşadıkları şehirlerde ohal ilan edildi ve bu şehirler ülkedeki diğer şehirlerden 5-10 sene geri kaldı. ve daha bi çok şey oldu. bence kimse korkmasın türkiye'de yaşayan kürtlerin iyi bi şekilde yaşamaya çalışmaktan başka bi çabaları yok. adamlar devlet kurmayı bırakın okuma yazmayı zor öğreniyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: johndoe, 07 Aralık 2005 00:40 tarihinde demiş ki: kürtlerden neden bu kadar çok korkulmasının nedenini anlamıyorum. türkiye'deki kürtler bi kürt devleti kurmak filan istemiyolar sadece iyi bi şekilde yaşamak istiyolar. zaten pkk eylemlerinden dolayı en çok zararı kürtler gördü. eylemler sonucunda kürtler öldü. yaşadıkları şehirlerde ohal ilan edildi ve bu şehirler ülkedeki diğer şehirlerden 5-10 sene geri kaldı. ve daha bi çok şey oldu. bence kimse korkmasın türkiye'de yaşayan kürtlerin iyi bi şekilde yaşamaya çalışmaktan başka bi çabaları yok. adamlar devlet kurmayı bırakın okuma yazmayı zor öğreniyolar. sana katılmıyorum... onlar başka bi devlet kurdukları zaman rahat yaşıycaklarını düşünüyolar:... ya daha geçenlerde bi resim gördüm hakkaride çekilmiş sanırım adamların ellerinde pkk bayrakları abdullah öcalan rsimleri fln.....[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caferi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Türkiyedeki Terör sorunu kürtlere bağlanmıyor. Terör'ün beslendiği kitle Kürtler. Fakat 1/10'u bile teröre destek olmuyor. PKK yok olmanın eşiğinde. Eğer Irakta federe bir Kürt devletei olacaksa Kuzey ıraklı Kürtler Türkiye ile iyi geçinmek zorunda. Aksi halde işleri çok zorlaşır. Kuzey ırak'ın tek geçim kaynağı ve yaşam damarı Türkiye. PKK'yı silmek zorundalar. Kürtlere düşmanlık besleyen zihniyet Güneydoğu Anadolu bölgesini Kürtlere bırakmaya meğilli kitlelerdir. Zaman varken düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: caferi, 07 Aralık 2005 16:18 tarihinde demiş ki: Kürtlere düşmanlık besleyen zihniyet Güneydoğu Anadolu bölgesini Kürtlere bırakmaya meğilli kitlelerdir. Zaman varken düşünün. bazı yerlerde haklısın.... ama inan pkkya destek veriyrlar.. son cümlende anlatmak istediğini anladım ama bi tepki olmalı...[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 [Bu mesaj MaUWw tarafından 07 Aralık 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya arkadaşlar lütfen biz bölle oyunlara gelmeyelim bari...ne kürdü ya!?? ne demek kürt! kürt diye bi şey yokk türk diye bi şey var...burası türkiye ve eğer burada yaşanıyorsa, yaşayan ister o olsun ister bu türktür.. bölle ırk ayrımlarıyla bizleri bölmeye başlamışlar bile..!! LüTfen herkes aklını başına devşirsin bu ülke bizim ve bu ülke için bizim dedelerimiz ninelerimiz savaştı..birleştik ve inandık, bu ülkeyi bağımsız, laik, cumhuriyetle yönetilen bir devlet haline getirdik...KURTULUŞ SAVAŞI VERDİK. ve orda kimse yanındakine sen kürt müsün, suni misin, alevi misin demeDİ!! şimdi bizi ayırmaya çalışıyorlar..buna izin vermemeliyiz...bundan karlı çıkan ne kürt ne türk ne o ne bu olacak çünkü..kim bilir böyle giderse ermeniler olucak belki!! kimse kendini kullandırmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 çoookk haklısın ama anlamıolar işteee.... sende görüosun bazı şeyleri....[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caferi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Emin olunki kurtuluş savaşında mücadele eden kürtler oldu. Kahraman Maraş, Şanlı Urfa, Gazi Antep. Ünüvanlarıyla yazıyorum çünkü bu şehirlerde direniş gösteren Kürtler vardır. BU vatana bağlılıklarını ispatlamışlardır. Apo söylüyor "PKK ya ilk kurşun atan Kürt köylüsü olmuştur.". Köyünü ve vatanını korumak için gönüllü korucu olmuş ve şehit olmş sayısı Kürt köylüsü vardır. PKK başarısız olmasının sebebi halk desteğini alamamış olmasıdır. Destek olan vardır. Ama sayısı azdır. Bu ülkede Türk vardır, Kürt vardır. Türklein Anadolu tarihine bakın. Hiçbir halk Kürtler kadar yakın bağı olmamıştır. Gerek Kan bağı gerek kültürel bağ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 neden? :([signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bunlar geçmişte olmuştur ama biz şimdiden bahsediyoruzz :) eee dünya değişiyor...[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Şimdiden bahsediyorsan bazılarının yanlış bir şekilde milliyetçiliğini yaptığı Türkler de yok artık, hiçbirimiz at binip kımız içen orta boylu çekik gözlü insanlar değiliz. Aramızdan bir grubu çıkartıp "tü kaka" ilan etmenin mantığı nedir o zaman?[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ama onların yaptıları şeye dayanarak bunu yapıoruz..........[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar