toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: CaNNi, 25 Aralık 2005 20:23 tarihinde demiş ki: Bi araba yarışı vardı yau. Arkla birlikte oynardık. Böyle ekranı 2 ye bölmüşler. Alt alta. Amma zevk alırdım :) Ps geldi mertlik bozuldu. Lotus?[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Angelotti, 24 Aralık 2005 23:08 tarihinde demiş ki: Hani küçükken oynardık. Nintendo değil ama kasetli böle nintendo nevî şeyler. Onların ismi nedir + ben bu oyunların tüm listesini nerde bulabilirim ? Dostum dediğin cihazın adı "HomeComputer"[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 tank vardı süperdi[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bütün c64 oyunlarını buradan bulabilirsiniz... Google'dan da WinVice diye aratın o emülatörü indirin c64ünüz pcnize gelsin... :D Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gargi_amca Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ah karakutu ahh. unutulmazsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar