Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hani küçükken oynardık. Nintendo değil ama kasetli böle nintendo nevî şeyler. Onların ismi nedir + ben bu oyunların tüm listesini nerde bulabilirim ?[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Pc'de oynamak istiyorsan mame ya da neogeo deneyebilirsin.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 biraz daha açsan bende istiyom oynamak bilmiyorum bahsettiğin şeyleri??[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 8bit?[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ya şu karakutuda 10 yıl önce oynadığımız ezik uçak oyununu bulabilir miyiz?[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... [Bu mesaj Whiskey tarafından 24 Aralık 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Buradan mame indirip kuruyorsunuz. Sonrasında bir kaç mame rom sitesi bulup istediğiniz oyunları indiriyorsunuz ve mame ile açıyorsunuz. Mame bir çeşit emulatör. Bu atari salonlarındaki oyunları fln açabilmek için. Rom'lar için mame roms diye aratmanız yeterli. On yüz milyon tane çıkacaktır karşınıza.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 karakutudaki oyunun ismi river raid net de rom unu bulabilirsiniz[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 oo iyi oldu bu cümleten sağolun ;)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Yok ben onları istemiorum. Oynamak istemiorum. Hani böle kaset içine üflerdik çalışmiinca. 1000000000001 İN 1 olanlardan hani. Eminönünde satılan. Hatırladınızmı ?[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bildiğin tv bağlantılı atari zımbırtıları işte. Hala var onlardan ne oldu ki ? edik : humm liste demişsin. onu hiç bilmiyorum. [signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu [Bu mesaj Zopik tarafından 25 Aralık 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 İşte ben bi oyun arıorum. Böle bi uçan halılı oyun.[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 contra vardı süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ya arkadaslar ben bu mameyi calistiramadim romlari indirdim fakat siyah bi ekran geliyor sonra bi anda kapaniyor "bilmem is not found" dio[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Whiskey, 24 Aralık 2005 23:25 tarihinde demiş ki: ya şu karakutuda 10 yıl önce oynadığımız ezik uçak oyununu bulabilir miyiz? River Raid'den bahsediyosan çık çık çık çok ayıp efsane oyuna ezik demişsin. ;)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi mz:Real Zamazingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 lol[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 micro genius oyun sistemleri vs vardı, ateri diye biliyo genelde insanlar. gazetenin biri de kuponla vermişti böyle bişi :P uçan halılı bildiğim tek oyun aladdin :P[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Angelotti, 25 Aralık 2005 00:08 tarihinde demiş ki: İşte ben bi oyun arıorum. Böle bi uçan halılı oyun. Alaaddin ?[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Alaaddin ve Gaz Lambasi =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yok aladdinde arada bi biniodu. BUnda bütün oyun uçan halıda geçio. Böle en son boss gelio böle ahtopot cadı falan dilan. - hani nokia telefonlarda space impact varya onun uçan halı olanı-[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 gameboy?[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben halen saklıyorum yegenim biraz daha büyüyünce oynicak sonra ogluma oynatcam oyunlarımda duruyor :-)[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ücretsiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- MMOTURK Online Oyun Tanıtımları 4- Ücretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Eski oyunları indirebileceğin adresler http://www.namernet.com http://www.abandonia.com/index2.php http://www.alex-soft.net/download/classicgames.html http://www.oldgames.nu http://www.freeoldies.com Rom siteleri http://www.playagain.net http://www.romnation.com http://www.emulator-zone.com/ http://www.planetemu.com[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Duke_Guybrush, 25 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: said: Whiskey, 24 Aralık 2005 23:25 tarihinde demiş ki: ya şu karakutuda 10 yıl önce oynadığımız ezik uçak oyununu bulabilir miyiz? River Raid'den bahsediyosan çık çık çık çok ayıp efsane oyuna ezik demişsin. ;) ben aşığım o ezik oyuna :))[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bi araba yarışı vardı yau. Arkla birlikte oynardık. Böyle ekranı 2 ye bölmüşler. Alt alta. Amma zevk alırdım :) Ps geldi mertlik bozuldu.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 @Whiskey: o oyunu oynayıp da beğenmeyen daha tanımadım hayatımda. ama tabi o oyunun zamanında oynayacak, şimdi yok most wanted yok efendim wow, hiçbiri bana comodore 64 kadar zevk vermemiştir. *!aaaah ah! nerde o eski oyunlar* (yaşlanmadım ben daha gencecik adamım be!hatta dur biraz sibernetik mega 3d saykopatik bi oyun yükliyim de oyniyim)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi mz:Real Zamazingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar