Galenthas Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Superonline adslye el atmış reklamda gördüm.. Varmıdır olayı ii bilen aydınlatabilirmi beni? (yada alan kullanan var mı ki?) Saygılarımla.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 http://adsl.superonline.com/ patiden biri kullanıyordu. telekoma bağlı olmadığı için memnundu diye biliyorum ben. faturalarda falan süprizler yaşanmıyormuş galiba.. yani anlıycagın tam bilmiyorum ama buna benzer iyi yanları var :) en azından gidip tt'den üyelik alacagına superonline'dan almak daha mantıklı.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gargi_amca Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 heryerde yok bu superonline adsl. bende telekom adsl var. şimdi sorgulama yaptım super online'nin benim bölgemde portu yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar