Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 onur bozi yazıcagını yazdı.sen bir şekilde üstüme gelmeye devam ediyosun.neyse bişey demiyorum ben.yerim yurdum belli 200 metre yok evlerimiz arasında bozi söylüyo bende söylüyorum söylemedim öyle bişey diye.neyse herkese ii eglenceler bu oyunda.. bilerek spoiler yapmadım...[signature][hline]QUIT KNIGHT ONLINE BB ALL.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bir anlık gazla oyunu bırakıoz,arkadaşlarımızı kırıoz :( bir anlık gazla olanları unutun. can 1 haftadır paso sorunlarla ugrastın keyı bırakma 2-3 gün ara wer kafanı dınle hersey duzelır[signature][hline]lvl 65 kamyon Fan Club : /town Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 boşver alta olan oldu.gerekte yok artık ben daha ing.öğretmeni olucam pehh..[signature][hline]QUIT KNIGHT ONLINE BB ALL.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Polithe1st, 27 Aralık 2005 22:15 tarihinde demiş ki: boşver alta olan oldu.gerekte yok artık ben daha ing.öğretmeni olucam pehh.. can seni arıorum cebini aç.. bi yerde buluşup konuşalım benim canım çok sıkkın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 konu kapanmış gibi Ama tek cvp vermesi gerek kişi ben kalmışım ... Bidas'tan Aldığım Mage EarringLeri ___zynax___ a tanesi 350M'den ben sattım açık oldu sanırım.. Yaklaşık 7-8 aydır Tanırım boziyide zynaxıda ama ikisindende böyle bişey beklemem...[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn... 75k.. Ares.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 kanka telefonum yanımda degil o yüzden açamıyorum neyse benim canımda sıkkın ki sende biliyosun knight online için neleri deiştigimi..kaldıgım dersler mi dersin verdigim paramı takmadıgım kız ark.lar mı :) boşver kanka sende takma kafana "gittiği yere kadar"[signature][hline]QUIT KNIGHT ONLINE BB ALL.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: eMrE_uLTrAsLAn, 27 Aralık 2005 22:20 tarihinde demiş ki: konu kapanmış gibi Ama tek cvp vermesi gerek kişi ben kalmışım ... Bidas'tan Aldığım Mage EarringLeri ___zynax___ a tanesi 350M'den ben sattım açık oldu sanırım.. Yaklaşık 7-8 aydır Tanırım boziyide zynaxıda ama ikisindende böyle bişey beklemem... emre çok saol açıklaman için.. çok yerinde ve tam zamanında oldu.. saol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredible Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ya bu ne saçma bi tartışma ya..önce kesin olduuna yönelik bi konuşma,sonra hayır iftira atmak istedim,,ardından birin kalkıp gaza gelmesiyel oyunu bırakmaya yönelik çabası (ki buna asla izin vermem) bozi seni çok seviyorum biliyosun... ama birisine iftira atmak bence bu kadar kolay olmamalı!!!senbunu söyledin ve akıllarda ister istemes bi soru işareti bıraktın zynaxın böyle biri olduuna dair ve onun oyunu bırakmasına sebeb oldun..açıkçası senden daha mantıklı bi açıklama beklerdim...doğru yada yanlış savunduun şeyin arkasında durmalıydın bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sonunda beni anlayan insanlar oldu.. desteğiniz için teşekkür ederim.. inş birgün gerçek suçlu orataya çıkar da bende aklanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 emre beni yanıltmadın saol :)[signature][hline]lvl 65 kamyon Fan Club : /town Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 zynax benimde tek dilegim bu işte kanka ah bi yapan şerefsiz ortaya çıksada..neyse hoşçakalın.[signature][hline]QUIT KNIGHT ONLINE BB ALL.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 inş çıkar da bunu ypana şerefsiz bende aklanırım.. ki bunu yapan adam bence ben zynax ım diyip millete ana avrat söven ve beni tanıyan birisi.. inş ortaya çıkar.. en zor şeymiş zan altında kalmak:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ahmet sen bana benı hackleyenın bakırkoyden bırı oldugunu girdiğin cafede keylogger oldugunu solemıstın. onlar yapmıs olamazmı[signature][hline]lvl 65 kamyon Fan Club : /town Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sana böle mi söledi O_O e bana neden sen yaptın dio o zmaan?? haydaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ona sor onakomabanako xD[signature][hline]lvl 65 kamyon Fan Club : /town Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yılan hikayesi gibi sardı bakalım. birileri aklanır,birileri suçlanır...[signature][hline]QUIT KNIGHT ONLINE BB ALL.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yoktan yere bişey için...[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn... 75k.. Ares.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Polithe1st, 27 Aralık 2005 22:31 tarihinde demiş ki: yılan hikayesi gibi sardı bakalım. birileri aklanır,birileri suçlanır... can ben bakırköydeymişim demek.. keylogger yüklemişim.. sonra ilk trenle eskişehir.. sabahın köründe evdeyim.. ertesi gün charı soyuyorum.. vay bea.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 evet valla zynax..hatta bende biffim çaktırmıyorum :D[signature][hline]QUIT KNIGHT ONLINE BB ALL.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: eMrE_uLTrAsLAn, 27 Aralık 2005 22:32 tarihinde demiş ki: yoktan yere bişey için... eh son kez gördüm bak snn press k yaptıgını :P en son bossumuzuda kestik daha ne istiyon :D chalı dövme ama :([signature][hline]QUIT KNIGHT ONLINE BB ALL.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredible Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 keşke bunu buraya aksettirmeden aranızdan konuşabilseydiniz...poli oyunu bıraktı nasıl kandırcam şimdi ben onu banada yazık ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sanrıım herkes herşeyi anladı şu dakikada.. daha fazla post atmaya gerek yok.. sadece bişeyler açığa kavuşsun die açtım bu topiği.. artık herkes herşeyi bilio.. bana destek olanlar çok saolun.. özellikle ersin ve emre.. ii ki sizler varsınız da aldığım şeyleri sölediniz.. çok saolun.. ii geceler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ahahha poLi açtırma ağzımı şurda senle daha TCden sheLL düşürcez..BOSS kovalıcaz dropp Almadan bırakamazsın[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn... 75k.. Ares.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 uleee onur aq senın emı. onur bır hackerdır :) asdasdasdas[signature][hline]lvl 65 kamyon Fan Club : /town Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: incredible, 27 Aralık 2005 22:35 tarihinde demiş ki: keşke bunu buraya aksettirmeden aranızdan konuşabilseydiniz...poli oyunu bıraktı nasıl kandırcam şimdi ben onu banada yazık ya:( biz bunu aramızda konuştuk.. ancak hiçbirşeye inanmadı ahmet.. devamlı benm charı soyduğuma başkasının olamayacağını savundu.. bugünde charın yeni sahibi abi anama avradıma sövdü gs_bozi diyince artık buraya yazmak zorunda kaldım.. can'ı merak etmeyin.. ben onu döve döve devam ettiririm oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar