DeadlyStroke Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 arkadaşlar charım 1 hafta önce inv. pass. vermeye başladı ve değiştirmeye çalışıyorum Id ve e_mail'imi yazıyorum karşıma şöle bi yazı çıkıyo User data did not match. ne yapmalıyım sizce?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 verdiğin bilgiler eşleşmiyor demek ki.. girdiğin bilginin doğru olup olmadığına bak.. kontrol et tekrardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 şifre falan istemiyoki ıd ile mail adresi bunları girdikten sonra gizli sorunun cevabını istiyo onuda doğru girdiğime eminim.. Ama karşıma o yazı çıkıyo işte anlamadım gitti yardımcı olursanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: DeadlyStroke, 28 Aralık 2005 01:39 tarihinde demiş ki: şifre falan istemiyoki ıd ile mail adresi bunları girdikten sonra gizli sorunun cevabını istiyo onuda doğru girdiğime eminim.. Ama karşıma o yazı çıkıyo işte anlamadım gitti yardımcı olursanız sevinirim... ben sana zaten şifre istio demedim ki.. gizli sorunun cvbını yanlış girmişsin.. eğer cvp içerisinde ascii karakter yani '^++%%&/(/ gibi şeyler varsa o zaman değişmez.. ama yoksa ya database de bi sorun vardır.. yada senn girdiğin bilgide.. ama ben girdiğimde değişio sanırım sende bi sorun var.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yapıcak bişey yok o zaman ama daha önce aynı bilgilerle değiştirdik şifreyi ama şimdi ne kerametse olmuyo işte nese saol. Üstüne bi soğuk su içiyim bare .. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar