Buyse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 açık olmaa mı açık olmaa mı :)[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ehüehü güzel devam et ;) lightining Rulezzz[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests (öğreti) LvL 29-39 Quests (öğreti) Blade-STR yapısı (rehberlik) SkiLL WithDraw (öğreti) Sowrd-INT Yapısı (rehberlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
special77 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bence protector kullanıp her level atlayınca 2 int-1 str versek de iyi olur bu arada Pacheon'un ilk skill'i ve Lightning'in ilk ve 2nci skillini fullersek tek çekme konusunda çok başarılı olur diyorum. Katılan olacak mı çok merak ediyorum. Ayrıca neden protector dedim? balance konusunu da ele aldım. Çünkü magical attack bu oyunda daha ön planda Ortasını seçelim olmaz mı ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 2 str 1 ınt gıt kafan rahat olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: einhander, 26 Aralık 2005 03:48 tarihinde demiş ki: 2 str 1 ınt gıt kafan rahat olsun heh kafan rahat olur ne vurabilirsin adam gibi ne de canın dayanır bişeye[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bazı lvl larda 2 str 1 kımı zamanda 2int 1 str full ınt yaparsan canın cok ezık kalıyor karsındakı cok saglam bırı olmasada aynı levelde olme ıhtımalın daha dusuk ayrıca monstarlarda dusuk hp ıle kasmakta zorlanırsın full str de dmg de daha zayıf kalıyor dengelemek en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Buyse, 26 Aralık 2005 15:27 tarihinde demiş ki: said: einhander, 26 Aralık 2005 03:48 tarihinde demiş ki: 2 str 1 ınt gıt kafan rahat olsun heh kafan rahat olur ne vurabilirsin adam gibi ne de canın dayanır bişeye Buyse sen niye bu kadar ınatla bunu savunuyorsun 2 str 1 int kasan arkadasımda var kafede sılaha magıc ekleyıpte vurma dmg lerımız crıtıcalına kadar aynı sadece tek fark eden force 30 mastery dmg lerı kı eger cold mastry ı 25 de bırakacaksanız str ve ınt ın tam bonusları da acık degıl 2 str 1 arada 2int 1 str gıtmek cok daha avantajlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Jarlax3, 27 Aralık 2005 18:24 tarihinde demiş ki: said: Buyse, 26 Aralık 2005 15:27 tarihinde demiş ki: said: einhander, 26 Aralık 2005 03:48 tarihinde demiş ki: 2 str 1 ınt gıt kafan rahat olsun heh kafan rahat olur ne vurabilirsin adam gibi ne de canın dayanır bişeye Buyse sen niye bu kadar ınatla bunu savunuyorsun 2 str 1 int kasan arkadasımda var kafede sılaha magıc ekleyıpte vurma dmg lerımız crıtıcalına kadar aynı sadece tek fark eden force 30 mastery dmg lerı kı eger cold mastry ı 25 de bırakacaksanız str ve ınt ın tam bonusları da acık degıl 2 str 1 arada 2int 1 str gıtmek cok daha avantajlı bi gun neden bunu ısrarla savundugumu anlarsın umarım. hatta aegedeysen gel bi pvp yapalım[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 troy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar