silenthill Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ARKADAŞLAR YENI BASLADIM DA ARCHER CARACICAM ANCAK YARDIMINIZA IHTIYACIM VAR FULL INT MI BASAYIM BIRDE COLD CALISICAM ANLADIM ONU BUTUN SKILL POINTLERI KULLANMALIMIYIM PEKI SP FAMER OLAYI FLAN VARMIS PEK BILMIYORUMDA BEN GELEN BUTUN SP LERI YANI ALTTTA SARI RAKAMLAR OLUO HERAL:d KULLANIYORUM HATAMI YAPIYORUM ACABA[signature][hline]YAĞMURLU BİR GÜNDE GÖRMÜŞTÜMSENİ ÜSTÜNDE ÇIBUKLU FORMALAR VARDI O, ANDA TUTULDUM AŞIKOLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI YAŞAMLA ÖLÜMÜ AYIRAN ÇİZGİ SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKİ BUYOLUN SONUNDA ÖLÜM OLSADA SEVENLERİ KİMSE AYIRAMAZKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Pacheon + cold yap. Coldun sadece ilk skili aç dierlerini salla.. Pacheondada 2. skill gereksiz. Eagle yi aç ama up lama.4. skili aç. 5 i salla :D Set olarakta Garment yada protector giy.. Ve tabiki full int.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Bleed, 24 Aralık 2005 03:20 tarihinde demiş ki: said: silenthill, 24 Aralık 2005 01:13 tarihinde demiş ki: ARKADAŞLAR YENI BASLADIM DA ARCHER CARACICAM ANCAK YARDIMINIZA IHTIYACIM VAR FULL INT MI BASAYIM BIRDE COLD CALISICAM ANLADIM ONU BUTUN SKILL POINTLERI KULLANMALIMIYIM PEKI SP FAMER OLAYI FLAN VARMIS PEK BILMIYORUMDA BEN GELEN BUTUN SP LERI YANI ALTTTA SARI RAKAMLAR OLUO HERAL:d KULLANIYORUM HATAMI YAPIYORUM ACABA full int yaparsan bi tank warrior tek knockdown da yatırır seni. Server garment giyip full int veren tiplerle dolu, dolayısıyla magical defansları yüksek. Sen full str çalı$ fiziksel dmg yüksek olsun ve enerjin int e verenlerin 3 4 katı olsun. Pvp de dalga geçersin hepsiyle. Son tercih senin tabi. yawaş dalga geç saçın başın daalmasın diyorum :) şöle anlatam lvl 30 ful str ve ben lvl 30 ful int kağıştıgımda arkadas bana max 750 vururken ben kendisine 1k 1k vuruyorum bastıgım pot benim canımı fulluyor ama ona bi faydası yok. bu nedenle int owns. ha benim lvl 30 fire ve lr açık[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bleed e katılıyorum ben full str değilim ama lvlimde (lvl25) full int olan birini 3-4 vuruşta alıyorum herkes garment giymiş fiziksel çalışmak lazım[signature][hline]SERVER: ARES NP: 9xxx LVL: 61,3 CLAN: Phoenix Warlords CHAR : Priest Paladin ( TY MarlO_on ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yapman etmen. ben kendimden 2 3 lvl üstteki ful strleri leblebi gibi alıuorum. varsa lvl 30 35 arası birileri aegede deneyelim[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Bleed, 24 Aralık 2005 16:52 tarihinde demiş ki: said: Buyse, 24 Aralık 2005 16:26 tarihinde demiş ki: yapman etmen. ben kendimden 2 3 lvl üstteki ful strleri leblebi gibi alıuorum. varsa lvl 30 35 arası birileri aegede deneyelim Yahu full str adam dedigin sana neyle vuruyoda alıyor 750? Zaten 750 den 2 tane vursa irtibatı koparıyosun. Elindeki silahtan çok üstüne giydigin set önemli, senin levelinde full str germent giyip elinde shield alan adamdan 1000 dmg imkansız götüremezsin. Ayrıca elindeki glave ile yada spell le 1000 alsan nolur? int vermemi$ adamda lvl 30 da tam 2500 hp oluyor, sende var 1200, knockdown u yediinde zaten 3 sn yerdesin, tükenirsin o anda. Cold isen anca freeze atıp bi$iler yapabilirsin, ondada herif akıllılık edip yanında cure ta$ıosa sadece dua etmelisinki kritik vurasın. Tank warrior yapıcak adam elinde glave tutmaz, shield ve swordla gezer. Eldeki shield saglam ise zaten öküz gibi dmg absorp ve block rate var. Aynı bi mage e ölen bi tank ya lagtedir ya kafasız. sana şöle anlatam ben spearli biriyle kapıştım adam armor giyiyordu lvl 34 du ben 30dum. o bana soulspearle 700 kadar vuruodu bense ona lvl 30 fire ve lr ile 1k 1k vuruodum ben bi potla canımı fulluyorum zaten spear zaten yawaş. 2400 can olsa ne olcak. 3 . 4. skilde bitmiş oluyo adam[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Aslında archerinda str olanı etkili strong bow(lvl31 skilli) ve anti devil bow phy attacka göre bonus veriyor. Dolayısıyla str ne kadar fazla olursa vereceğiniz phy damage o kadar fazla olur. Garment giymiş full intli aynı lvl bir playeri max 2. vurusta öldürürsünüz. Bunun yanı sıra HP nizde bayağı bir sağlam olur. Pvp için garment giyersenizde full intleri bir miktar önlersiniz ki o da size yeterde artar. Ama archer için sadece str gitmek olmaz o yüzden str çoğunlukta ama intte verilmeli bence. Çoğu zaman magical saldirdigimiz icin intte gerekli. Sonucta herkesin oynayis tarzi farklı ve olasılıklar bir hayli fazla. Hepsini göz önünde bulundurursak nasıl rahat edeceksen öyle oyna derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Bleed, 24 Aralık 2005 17:25 tarihinde demiş ki: said: Buyse, 24 Aralık 2005 17:19 tarihinde demiş ki: said: Bleed, 24 Aralık 2005 16:52 tarihinde demiş ki: said: Buyse, 24 Aralık 2005 16:26 tarihinde demiş ki: yapman etmen. ben kendimden 2 3 lvl üstteki ful strleri leblebi gibi alıuorum. varsa lvl 30 35 arası birileri aegede deneyelim Yahu full str adam dedigin sana neyle vuruyoda alıyor 750? Zaten 750 den 2 tane vursa irtibatı koparıyosun. Elindeki silahtan çok üstüne giydigin set önemli, senin levelinde full str germent giyip elinde shield alan adamdan 1000 dmg imkansız götüremezsin. Ayrıca elindeki glave ile yada spell le 1000 alsan nolur? int vermemi$ adamda lvl 30 da tam 2500 hp oluyor, sende var 1200, knockdown u yediinde zaten 3 sn yerdesin, tükenirsin o anda. Cold isen anca freeze atıp bi$iler yapabilirsin, ondada herif akıllılık edip yanında cure ta$ıosa sadece dua etmelisinki kritik vurasın. Tank warrior yapıcak adam elinde glave tutmaz, shield ve swordla gezer. Eldeki shield saglam ise zaten öküz gibi dmg absorp ve block rate var. Aynı bi mage e ölen bi tank ya lagtedir ya kafasız. sana şöle anlatam ben spearli biriyle kapıştım adam armor giyiyordu lvl 34 du ben 30dum. o bana soulspearle 700 kadar vuruodu bense ona lvl 30 fire ve lr ile 1k 1k vuruodum ben bi potla canımı fulluyorum zaten spear zaten yawaş. 2400 can olsa ne olcak. 3 . 4. skilde bitmiş oluyo adam Ne yazdım demin? Armor silahtan daha önemli. Mage e kar$ı armor giyilmez her ne kadar str de olsan. Pvp de dmg i fiziksel vermek için str fullemek lazım ama herkes magical çalı$tıgı için üstünde böyle durumlar için giyebilecein bi germent set bulunmalı. O adamda armor yerine germen olsaydı senin vuru$ların 1000 deil max 400 500 alıcaktı. i hayır bu da dogru deil. defansı asıl etkileyen str veya int oranları. ful str bir arkadaş taoiste garmentle girdi 150 160 dmg yedi armorla gitti 200+ dmg yedi bana ise taoistler 4 ile 20 arasında vuruyor. armorlar 35 40 oluyor. sen düşün artık armorla 1000 vurduguma garmentle 850 vurur muyum vurmaz mıyım[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 full str/garment/cold karakterlerin full intlerden daha iyi olduğu kesin. düşük lvllarda pek belli olmaz bu ama yüksek lvllara geldiğinizde anlarsınız =) neden full str? çünkü adamlar garment+int çalışıyor magical defenseleri bayaa yüksek yani. amaç fiziksel defanslarını kırmak. *neden garment giyiyoruz? bi şekilde vurdukları magical dmg'ı azaltmak lazım dimi? =) *neden cold? cold'un freeze ve frostbite özellikleri öne geçmenize yardımcı oluyor. *+neden blade? hızınız artıyor, az dmg vuruyorum diye çekinmeyin, ilerki lvllarda ciddi farklar ortaya çıkıyor. knockdown gibi özelliklerle şansınız daha da artıyor, ayrıca shield'in block özelliği sayesinde de şansınız artıyor :P Dipnot: bazı full int karakterlerin protector/armor karışımı bişi giydikleri de görülmüştür :P[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 konuşmalardan anladığım kadarıyla en iisi ben hem int e hemde strye veriyim :)[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Ronaldinho, 24 Aralık 2005 18:11 tarihinde demiş ki: konuşmalardan anladığım kadarıyla en iisi ben hem int e hemde strye veriyim :) hayır en kötüsü o. ya ful str ya ful int[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Sacros, 24 Aralık 2005 18:10 tarihinde demiş ki: neden full str? çünkü adamlar garment+int çalışıyor magical defenseleri bayaa yüksek yani. amaç fiziksel defanslarını kırmak. sen çorba etmişsin :) ful str ne kadar garment giyersen giy. magic defansınız çok az etkilio. sadece rakam olarak bakma. balance vs de önemli.[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 strnin herhangi bi defansa etkisi yok. =) int magical defense'ı da geliştiriyor. magic absorbtion'ı yüksek bir karakterin magic def'i de yüksek oluyor ama bunu da shield vs ile sağlayabilirsin.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 tamam da hem ful int yazmıssın hem garment + int yazmışsın :)( süperman mi bu adam[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 süperman değil, şans faktörü fazla =) full str yazdım ayrıca :P[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 he işte ondan :)([signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Full str rulz Protektor rulz cünkü agility % 20 arttırıyor ve harcanan skill manasından 10 daha as mana harcıyosunuz ;) Full str giden biri critic vurduğunda devasa vurur ve silah skillerindede çok etkili vurur full inte göre. full int adı üstünde magic ap içinrange atacklarda etkili olur. genelde novalarda. silaha eklenen force atackta pek etkili olmaz. 10un üzerinde ve hepside 25+ üzerinde charım var denenmi ştir hepsi tekte setlerin silahlarn ve masterilerin hepsi denenmiştir. STR ve PROTECTOR sonuna kadar RULZ...[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests (öğreti) LvL 29-39 Quests (öğreti) Blade-STR yapısı (rehberlik) SkiLL WithDraw (öğreti) Sowrd-INT Yapısı (rehberlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 diffy kılıça magic basma şunda etkili lvl 30 vuruşlarına çok saglam dmg ekliyor bunu unutmamak lazım. lr 30 atsan bile fire basıyorum vurusum 400 500 artıyor ve de fire zehir veriyor karşı tarafa[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 evet aydolu ben sword hastasymdır bilirsin gerci archera döndüm full str gidiom arasıra inte veriom yetersizlikten :) ama gercek bir magic çi isen lighta vermelisin. özelliklede shock lion özelliğini açmalısın. lightın önemli bir özelliği var çünki ;)[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests (öğreti) LvL 29-39 Quests (öğreti) Blade-STR yapısı (rehberlik) SkiLL WithDraw (öğreti) Sowrd-INT Yapısı (rehberlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 olum ne shocku ne lionu :) önüme gelen yaratıga 2 atıyorum :) 32 olayım +4 sword ve +4 kalkanım hazır. yuzde 35 kaldı :) asıl o zaman show olacak[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ya lightın bi özelliği var senin için diom daha fasla vurasn diye. %50 parry ratio kırıyor :) 200 ise 100 e düşüo efekte bağlı birazda dahada düşebilio ;)[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests (öğreti) LvL 29-39 Quests (öğreti) Blade-STR yapısı (rehberlik) SkiLL WithDraw (öğreti) Sowrd-INT Yapısı (rehberlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 he bu arada bow mow düşerse sağlama artılı critikli bişiler sakın satma ayır bana guilde girerim yaknda :)[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests (öğreti) LvL 29-39 Quests (öğreti) Blade-STR yapısı (rehberlik) SkiLL WithDraw (öğreti) Sowrd-INT Yapısı (rehberlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: DifferentOne, 24 Aralık 2005 19:06 tarihinde demiş ki: ya lightın bi özelliği var senin için diom daha fasla vurasn diye. %50 parry ratio kırıyor :) 200 ise 100 e düşüo efekte bağlı birazda dahada düşebilio ;) bismillah du bakam kesin açmışımdır ben onu bi bakayım.[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: DifferentOne, 24 Aralık 2005 19:07 tarihinde demiş ki: he bu arada bow mow düşerse sağlama artılı critikli bişiler sakın satma ayır bana guilde girerim yaknda :) xtara ile lego bow üstadı oldu onlarda vardır kesin bişiler :)[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ha aydolu senin lvl 30 light nova açıksa oda aynı işi görür :)[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests (öğreti) LvL 29-39 Quests (öğreti) Blade-STR yapısı (rehberlik) SkiLL WithDraw (öğreti) Sowrd-INT Yapısı (rehberlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar