Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ya arkadaslar benim bi ödevim var mantık dersi ile ilgili.. 24 sayfa yazım war ve bunları slayt gösterileri halinde yapmam gerek.. nasıl yapılacagı ile ilgili yardım istiyorum..ben bi kaç sayfa yazdım ama onları nasıl birleştircem.. birleştiremedim de..başka turlu yapılacaksa daha erkenken silim tekrar yazim..şimdiden çok tşkler.. edit: yanlış yere açtım konuyu ama bir an önce cevap alabilmek için..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. [Bu mesaj Loli-pop tarafından 27 Aralık 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 donanım yazılım olcak sanırım dimi :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yazıyosun ilk sayfayı,araç çubuğunda slayt ekle var bi yere tıklayınca çıkıyo unuttum şimdi nerde olduunu.her yazdıın sayfadan sonra slayt ekle diosun.en sonunda bittiinde slayt gösterisi olarak göster var.gene araç çubuunda.onu tıklıosun.biraz bekle otomatik olarak geçmiyosa yön tuşlarıyla sağa ilerlersen olur.kolay gelsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 silip tekrar yazmana gerek yok c/p yaparsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: c_a_p_t_a_i_n, 27 Aralık 2005 22:57 tarihinde demiş ki: yazıyosun ilk sayfayı,araç çubuğunda slayt ekle var bi yere tıklayınca çıkıyo unuttum şimdi nerde olduunu.her yazdıın sayfadan sonra slayt ekle diosun.en sonunda bittiinde slayt gösterisi olarak göster var.gene araç çubuunda.onu tıklıosun.biraz bekle otomatik olarak geçmiyosa yön tuşlarıyla sağa ilerlersen olur.kolay gelsin:) çok saolda ben bulamadım hala slayt ekle şeysini..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ekle var orda yukarda.ona tıkla açılan listeden dediimi yap.bak değerini bil hatırlayamadım diye power pointe girip baktım yanlış bilgi vermiim die:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 eyw saolsın oldu şimdi saol..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bak cd veya diskete kaydetceksen sakın kısayol olarak kaydetme.hadi kolay gelsin,bişiy diil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar