Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

skateboard

punishment

Öne çıkan mesajlar

kaykayların fiyataları türkiyede dier ülkelere nazaran daha pahalıdır. yaklaşık deck fiyatları ise griptape siz 120 ytl griptape ise 20 ytl falan.. eğer complete alacaksantek tek parça halinde almanı tavsiye etmem o zaman fiyat bi 400 e kadar çıkıo..complete tek parça halinde al (truck+deck+griptape+riserpad+wheeli) bu halde yaklaşık 150 milyona kaykay bulabilirsin..eğer tam olarak profosyonel kaykay almak istiyosan önce bi 150 ytl ye complete al..O eskidikten sonrra üzerine mis gibi istediğin marka deckini aldınmı al sana ucuz bi pro kaykay.. sağlıcakla kay[signature][hline]skate or die - skate and die - skate to die
Sosyal ağlarda paylaş

toy'sarus larda dandik tahta board bulabilirsin. 4 tekerleği var ve gidiyor. Ama prof. board bakıcaksan kadıköyde bir dükkan vardı nette gördüm. Hem böyle bol pantolon aksesuar falan satıyor hem çizgi roman hemde böyle extream spor aksesuarları ki bunlardan birtanesi skate board. Ama bana adresini sorma çünkü onu göreli yıl oluyor. Biraz nette aramanı tavsiye ediyorum. X sporları diye mesela.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...