punishment Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 board fiyatları nelerdir bilen warmı?* wala topici yannış yere açmış olabilirim ama en uygun burayı buldum sanırım[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYıN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 kaykayların fiyataları türkiyede dier ülkelere nazaran daha pahalıdır. yaklaşık deck fiyatları ise griptape siz 120 ytl griptape ise 20 ytl falan.. eğer complete alacaksantek tek parça halinde almanı tavsiye etmem o zaman fiyat bi 400 e kadar çıkıo..complete tek parça halinde al (truck+deck+griptape+riserpad+wheeli) bu halde yaklaşık 150 milyona kaykay bulabilirsin..eğer tam olarak profosyonel kaykay almak istiyosan önce bi 150 ytl ye complete al..O eskidikten sonrra üzerine mis gibi istediğin marka deckini aldınmı al sana ucuz bi pro kaykay.. sağlıcakla kay[signature][hline]skate or die - skate and die - skate to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 saol kardeş ama ben daa yeni başlıcam:)[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYıN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 arkaşlar alla aşkına yardım edin anadolu yakasında ucuza skateboard nerden bulabilrim??[signature][hline]Biz albümde g.t diince herkese batıo ama tv lerde sabahtan akşama kadar g.t goruorus .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 toy'sarus larda dandik tahta board bulabilirsin. 4 tekerleği var ve gidiyor. Ama prof. board bakıcaksan kadıköyde bir dükkan vardı nette gördüm. Hem böyle bol pantolon aksesuar falan satıyor hem çizgi roman hemde böyle extream spor aksesuarları ki bunlardan birtanesi skate board. Ama bana adresini sorma çünkü onu göreli yıl oluyor. Biraz nette aramanı tavsiye ediyorum. X sporları diye mesela.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar