Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albumum Cıktı :) Underground

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Eft muhtesem cesur insan BEN Turkce rap underground albumumu paticik.com da da tanıtmaya calısıcam :) metalcilerin yogunlukta oldugu paticik.com da nie psikopatlık yapıp rap albumumu yayınlıorum !!

Gercekten kulak vermeden once metal dinliodum hala dinliorum ama rapte anlamlar cok farklı oluyor..

2 sene bateri caldim grup kurduk bayaa ilgilendik ama rap cok farklı geldi kendimi anlatabiliyorum !

iste bu yuzden sadece 1 kere bu sarkının icine girin.. bizim sarkılarımızda YO YO YEEE fln yok sadece duyguların sozleri var... Ceza , Fuat bunlar rapin eglence kısmı... SAGOPA gercek !!! buyrun

www.berzah.tk --- Girer girmez albumu indirin linki war ztn[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap

*!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !*

Msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
elvyn sende damardan girmişsin =) rap de ağırlık vokal zaten =)

Rock ve metalle kendini ifade edememen müzikal olarak gelişmemendendir diye düşünüyorum. Rap de başarılar.
Mesaj tarihi:
biz rakçıyız daha çok[signature][hline]they call us problem child
we spent our lives on trial
we walk an endless mile
we are the youth gone wild
we stand and we won't fall
we're the one and one for all
the writing's on the wall
we are the youth gone wild
Mesaj tarihi:
Haklısın diğerleri hikaye.
Ben sadece Sagopa dinlerim. hiphop ya da rap tarzım değil ama
Sagopa'nın şarkıları anlamlı geliyo.[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
Benimde tarzim benzer indirirseniz , Ne Efkar Var Nede Sonlar die bi sarkı war gercekten basıma gelenler zaten , cogu karamsar lyricklerin..[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap

Mesaj tarihi:
en azından adam gibi soz var
rap yapcaksınızda boyle yapın işte
en guzeli =)[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

[b]selam ben seksapel
[b/]
Mesaj tarihi:
rap sevmiyorum ama demulation şarkının müziğini bependim..
hayırlı olsun[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Mesaj tarihi:
said:
RabbiT, 25 Aralık 2005 13:22 tarihinde demiş ki:
Rap'ten anlamam,dinlememde onun için bakmıyorum ama sana başarılar dilerim,umarım istediklerin olur...

çok doğru katılıom çokkkk başarılar sana...
Mesaj tarihi:
Benim yan sınıftan bi arkadaş da çıkartı. Evinde stüdyosu var ufaktan. Hoştu valla, başarılar dilerim :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
Basarılar umarım ılerde daha cok basarılı şeye ımzanı atarsın..[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
güzel olmuş ama, dediklerinin biraz daha anlaşılmasını isterdim. Bir de sözlere biraz daha çalış ve "bu yoldıaaa", "hayattıaaa" diye uzatmana gerek yok direk hayattaaa desen de hoş olur[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned)
Mesaj tarihi:
said:
RayCharles, 25 Aralık 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
güzel olmuş ama, dediklerinin biraz daha anlaşılmasını isterdim. Bir de sözlere biraz daha çalış ve "bu yoldıaaa", "hayattıaaa" diye uzatmana gerek yok direk hayattaaa desen de hoş olur

Back Vocallerde bagzı eksiklikler ve sacmalıklar oldu ama su anda 5 sarkılık bısı yaptım ve daha 32 ye yakın parcam war bunlarda bu dedıklerınızı kesınlıkle uyguluycam cunku benım muzıgım ne rap olarak adlandırılıo nede rapten baska bi tur kendi capinda bisi... Herkese zaman ayırdıgı icin ayri ayri tesekkurler...Bekliorum iyi kotu elestirilerinizi...[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap

Mesaj tarihi:
said:
circirbocugu, 25 Aralık 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
bende rapı sevmem ama patıden bırıne basarılar dılemeden olmaz...:)

Patiden birinede bu yakısır ztn ;) saol dostm[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap

Mesaj tarihi:
said:
RayCharles, 25 Aralık 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
güzel olmuş ama, dediklerinin biraz daha anlaşılmasını isterdim. Bir de sözlere biraz daha çalış ve "bu yoldıaaa", "hayattıaaa" diye uzatmana gerek yok direk hayattaaa desen de hoş olur

tshfsfhshahsds... ehem ehem..:-P ben de katılmadan edemicem.ama cesaretin ve kararlılığın için tebrik etmeden edemicem.herkesin "A" dediği yerde birilerinin çıkıp "B" demesi kolay değil.hadi bakalım başarılar sana.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.

[Bu mesaj Hakiki_Portnoy tarafından 26 Aralık 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sonucta farklı bir sound ve insanların rapte sevmedikleri YO YO YO YEAAHH MOTHER FUCKER... Terimleri olmadan rapi saf sekildede gostermek ve en dogrusu bu bence ..[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap

Mesaj tarihi:
giris asamasinda bir album adina genel olarak beatler gayet basarili geldi bana, sample'lar iyi kullanilmis ama freelancer'in intro kismini hic anlayamadim, arada feat vokalin girdigi noktalarda da ciddi problemler var sanirim hucum kayit oldugu icin. kurtlar sofrasinda da tam tersi soz konusu intro gayet iyi arada choruslarda biraz yamuluyor muyuz vokal olarak?

overall olarak yapabilecegim tek yorum, iyi olacaktir.

sorularim,

yasin kac, kayitlari nerde yapiyoruz, neyle mixliyoruz, ve ortada herhangi imzalanmis bir kagit var mi?
  • Yeni Oluştur...