Celibon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Çizgi film diyince direk aklıma aşkları,yetimhanediki acılı günleri ve öksüz olduğu için sürekli dışlanan güzel yardım sever Candycik gelir izlermiydiniz bilmem hafta içi hergün saat 7 de kana d de yayaınlanırdı kaçırmazdım hey gidi günler hey bakbak dinle şarkısını bile ezberlemişim zamanında ı ımm deneme deneme 1-2 başlıyorum;VATHA ŞİVA CANDY NİVİŞİ NAİMA VATAŞİVA CANDYY NİVİŞŞİİİ NAAAİİİVAAAAAAA!!:)tabi yazılış türkçe ama okunuz japonca oluryorr heheheh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 izlemez miyim? hergun izlerdim... lise zamanında...[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 wataşiwaaaaaaaa wataşiwaaaaa wataşiwa kendiiiii[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 daha öncede demiştim şimdide diyorum o çizgifilm beni korkuturdu hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 her genç kızın başına geliyo demekki.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ne genç kızı be ehoe ben de izlerdim. sanırım ortaokul zamanlarıma denk geliyor. showda mı neydi ehe, kaçırmazdım bir dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 aha,bulduğum yerde gırtlaklıyacağım,elektro şok vereceğim ve voltranıma dövüreceğim yaratıktır o![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ben de izlediğimi hatırlarım 1-2. çok sıkmıştı beni. sevmem öyle pembe dizi gibi çizgi filmleri. çizgi film dediğinde pikaçu olcak,çizmeli kedi olucak,ne biliyim bilimum ...manler olcak.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 teytey acıların cocuğu Kendi ne günlerdi bea biz zamanında babannemle Haydi izlerdik hueıej piskopatıydı babannem haidinin :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celibon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Korkulacak bir yanı yoktu candy nin ama bilemem tabe ayrıca erkeklerinde izlemesine sevindim valla heheh hep beraberr vathaaaaaaşivaaaaaaa canddddddddiyyyyyyyyyy:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 o zamanlar çizgi filme aç bi insan evladı olaraktan ne varsa izliyodum ben itiraf ediyorum tamam : candy , sailormoon ne bileyim bilimum ya ne varsa heidi fln[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celibon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Doğru ya bide sailermoon vardı diymi ay savacısıııı tam kız savaşçıya dönüşürkenbuğu bir ses arkada"saaaalerrrrrmooonn"diye bağarırdı cidden ya o sıralar bende herşeyi izliyormuşum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ya o neydi pembe dizi gibi yukarıda dendiği gibi bende izlemiştim kıssa bir süre ondan sonra daha güzel spiderman gibi çizgi filmler izlemeye başlamıştım[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bı donem bende ızlerdım tam brezılya dızısı ıdı tam kavusucaklarken cocuk olmustu attan dusup fılan sailormoonda izlerdim hatta hala izlerim guzeldir sailor moon en azından bır hıkaye derınlıgı var bıde anormal derecede asık oldugum bır kız ben anıme ızlerken " ne o hala seker kız candy mı ızlıyorsun" demişti hatta izledigim anime Evangeliondu ve halıyle fıtıl olmuştum o yuzden sevmem candyı[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 sende he izliom gel beraber izleyelim deseydin cik cik:) candy mandy izlemezdim ben iyk nefret ederdim[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakabus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 aaaa lütfen teyzelerimin bile izlediği bir çizgiflimdir kendisi ve sonunda ne olduğunu hep merak etmişimdir şimdi o kızcağıza ne oluyo bilen varmı ya en son böle okuldan falan kaçmıştı ehueheuehueueh :) ay yarıldım euheuehuhe[signature][hline]karakabus yakar ruhunu insanoğlunun hep yakınımızdakiler uzaktır bize ney sesine hasret büyürüz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celibon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ım valla önce teessüfederim daha teyze olacak yaşda değilim ama bende çok izlerdim çizgi filmin sonunda candy evleniyordu sanırım ölen ilk aşkının ardından bişeyler oluyorsu ama valla bende tam çıkaramadaım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 heuheuehe[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Ben de izliyodum vakti zamanında..Bunun bi sevgilisi vardı Anthony die attan düşüyodu da ölüyodu ne üzülmüştüm valla hala konuşup ağlaşırız :p bi de kendi nin dayak yeme efektlerine hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 candy ... grrrrrr adı aklıma geldikçe sinirlerimi tepeme çıkariyo... yapmadiği dönekik yoktu ... benin tuttuğum kıza hep iyi davranip onu seven bi çocuk vardi , onu kullanip gidip zengin herife aşık!!! olmuştu , o herif oldüğünde nasi sevnmiştim ...[signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Ya bende izliyordum bu kız manyak bir rahibe okulu gibi bir şeye gidiyordu. Orada da sevdiği bir adam mı ne vardı. Bir gün öptü bu adam candy i uzun uzun. En sonunda patlatınca tokadı çocuğun surata ben direk kapamıştım tv yi.[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celibon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ehuhuhuhu valla tebrikler herkes dün gibi hatılıyor candynin aşk macaerealını süper ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 $eker kız candy =P[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. TeknoWebHosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Candy zaten şeker demek değlmi?? Şeker kız şeker? : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 O ayrı bir fenomen zaten : Şeker kız Şeker[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar