Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genç kızların gençlik rüyası CANDY:)

Celibon

Öne çıkan mesajlar

Çizgi film diyince direk aklıma aşkları,yetimhanediki acılı günleri ve öksüz olduğu için sürekli dışlanan güzel yardım sever Candycik gelir izlermiydiniz bilmem hafta içi hergün saat 7 de kana d de yayaınlanırdı kaçırmazdım hey gidi günler hey bakbak dinle şarkısını bile ezberlemişim zamanında ı ımm deneme deneme 1-2 başlıyorum;VATHA ŞİVA CANDY NİVİŞİ NAİMA VATAŞİVA CANDYY NİVİŞŞİİİ NAAAİİİVAAAAAAA!!:)tabi yazılış türkçe ama okunuz japonca oluryorr heheheh!
Sosyal ağlarda paylaş

o zamanlar çizgi filme aç bi insan evladı olaraktan ne varsa izliyodum ben itiraf ediyorum tamam : candy , sailormoon ne bileyim bilimum ya ne varsa heidi fln[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Sosyal ağlarda paylaş

ya o neydi pembe dizi gibi yukarıda dendiği gibi bende izlemiştim kıssa bir süre ondan sonra daha güzel spiderman gibi çizgi filmler izlemeye başlamıştım[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

bı donem bende ızlerdım tam brezılya dızısı ıdı tam kavusucaklarken cocuk olmustu attan dusup fılan
sailormoonda izlerdim hatta hala izlerim guzeldir sailor moon en azından bır hıkaye derınlıgı var
bıde anormal derecede asık oldugum bır kız ben anıme ızlerken " ne o hala seker kız candy mı ızlıyorsun" demişti hatta izledigim anime Evangeliondu ve halıyle fıtıl olmuştum o yuzden sevmem candyı[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

aaaa lütfen teyzelerimin bile izlediği bir çizgiflimdir kendisi ve sonunda ne olduğunu hep merak etmişimdir şimdi o kızcağıza ne oluyo bilen varmı ya en son böle okuldan falan kaçmıştı ehueheuehueueh :) ay yarıldım euheuehuhe[signature][hline]karakabus yakar ruhunu insanoğlunun
hep yakınımızdakiler uzaktır bize
ney sesine hasret büyürüz biz
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bende izliyordum bu kız manyak bir rahibe okulu gibi bir şeye gidiyordu. Orada da sevdiği bir adam mı ne vardı. Bir gün öptü bu adam candy i uzun uzun. En sonunda patlatınca tokadı çocuğun surata ben direk kapamıştım tv yi.[signature][hline]Let's sing the Bards song
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...