Dagger Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 iki kere yolladım yanlışlıkla [Bu mesaj Dagger tarafından 25 Aralık 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Biraz sonra okumaya başlayacağınız hikayedeki kişiler tamamen hayal ürünüdür. Karakterler yaratılırken hiç bir gerçek kişiden esinlenilmemiştir. Bölüm 1: Kerem'in Doğum Günü Sayfa:1-2 "Efendim Tuğçe?" "Alooow! Naber bakalım yakışıklı?" "İyi Tuğçecim, senden?" "Bildiğin gibi valla. Takılıyoruz işte bizim kızlarla. Siesta'dayız ya. Aslı, Merve, Özge falan ne var işte... Kahvelerimizi yudumluyoruz. buradan kalkınca da Popcorn'a davetliyiz. Kerem'in birthday partysi var." "Kerem kim?" "Yaa şu Aslıların Güzelyalı'da tanıştığı çocuk var ya. Hani babasının araba dükkanı var. Anlatmıştık sana geçen gün ortamda." "Ha, tamam." "Neyyse, sen onu bunu bırak şimdi... Düşündün mü sen dediklerimi?" "Neyi?" "Dün söylediklerimi, canım." "Ne demiştin ki?" "Ay dalga mı geçiyorsun sen benle ya?" "Yoo, hayır..." "İğrençsin Aykut yaa!" "Her dediğini hatırlamam mı gerek?" "Sen benim boyfriendim değil misin hatırlaman gerek tabi." "Gereksiz bir şeymiş demek ki hatırlamıyorum." "Bana bak! Delirtme beni! Oraya gelirsem saçını başını yolarım senin ya! Ne biçim şeyler söylüyosun sen yaa? Gereksiz bir şey varsa o da sensin, tamam mı?" "O kadar gereksizsem ayrıl benden." "Tamam öyle yapıyorum! Arama beni bir daha tamam mı?" "İyi de sen aradın zaten her zamanki gibi. Neyse sana iyi eğlenceler!" "*Klik*" "Aaa! Kapadı yaa!" Tuğçe sinirle telefonu masanın üstüne fırlattı. Zaten tepeleme dolu olan kül tablası büyük bir şangırtıyla yere düşüp kırıldı. Küller, cam kırıkları ve izmaritler ortalığa saçılmıştı. "Noldu aşkım yaa?" diye sordu Merve. "Sepetledim keremi yaa!" dedi. "Daha dün 'Saçlarımı kestirip sarıya boyatsam nasıl olur' diye sorduydum. Unutmuş!" "Nasıl unutur ya böyle bir şeyi?" "Bilmiyorum iştee! 'Düşünmem lazım' dediydi bi de!" "Boş ver canım yaa! Sana sevgili mi yok koca İzmir'de." diye dahil oldu Aslı konuşmaya. Özge: "Hem bırak sen üzüleceğine o üzülsün kankicim." dedi. "Senin gibisini nerden bulacak bir daha?" "Üzülmüyorum zaten ya." "Ha şöyle işte! Hem biliyo musunuz bu gün benim için çook özel bir günün yıldönümü?" "Hadi yaa neyin?" "Bekaretimi Mert'e verişimin, akıllım" "Mert şu geçen sene çıktığın mıydı?" "Yok be! Mert, iki sene önce biz hazırlıktayken lise 2 olan uzun boylu şirin bişey vardı ya. Geçen sene ben sırasıyla Onur, Gökhan, Bülent ve Barışla çıktım. Ha bi de Hakan vardı onla çıkmamıştık da yatmıştık bi kaç kere." "Hıı, doğru ya. Hatırlıyorum Mert'i." "Tabi ki hatırlıcan ya unutulur mu o hiç!" O sırada Merve yoldan geçenleri seyrediyordu. Önlerinden geçen bir kız dikkatini çekmişti. "Gizem değil miydi ya şu geçen?" Tuğçe: "Evet oydu." diye cevap verdi. "Motor bu kız resmen yaa!" Daha geçen sene adı çıkmıştı 'Cem bunu becermiş' diye. Ondan ayrıldı daha ne kadar oldu şimdi bu çocukla takılıyo ya. Midesiz midir nedir anlamıyorum. Her önüne gelenle yapıyo bu yaa." Devam edecek...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 dugurum gerçek mi bu ? :D gdsnfdsk[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming..
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yok diil de bu ayarda insanlar geziyo izmir sokaklarında kedim sen de biliosun[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 oha diyorum başka birsey çımıyo ağzımdan... off insanlar bu kadar düşermi ya... yaşamak istemiyorum bu devirde ben. çok ters şeyler bunlar[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 aah evt haklsn dagger.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Günümüz Tikky gençliği. İğrenç heheh.[signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Gizem 1.4 motor Tuğçe 2.8 motor Devamını bekliyorum :P[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 janitschar yannız bu tuğçe dizel motor az yakıt çok performans :)
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ne basılır ama... (Yanlış anlaşılmasın hem dizel hem motor 2.8 falan ya hani, neyse toparlıyamadım :P) [signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
Öne çıkan mesajlar