toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Böyle bir saldırı ile karşı karşıyayım. Belirli aralıklarla çıkıyor uyarı. Çözmenin bi yolu var mıdır sıkıldım günde 10 kere OK tuşuna basmaktan.[signature][hline]Holigan TeamThe Paticik Cup =o= IIRadio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bende de bir ara çok çıkıyordu ama telaş yapmana gerek yok. Gelişi güzel portları tarıyorlar güvenlik programın alarm veriyor.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tıkla burayı bi daha çıkmaz.en basit çözüm bu. eheuhe. zone alarm pro tavsiye ederim.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı[Bu mesaj Fistan tarafından 23 Aralık 2005 04:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Saolun. Zone Alarm niye tavsiye ediyosun Fistan yetmez mi Kaspersky. Yoksa Kaspersky'nin yanında Zone Alarm da bulunsun mu diyosun.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bende bulunuyor valla, zararlı bişiyse soruyor herzaman.ama bazıları hiç sevmez bunu habire hata verir gibi.. sen bilirsin.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yo ben cok severim. bilgisayarın güvenliği için her şeyi denerim :) ama bi daha cıkmaması için o kutucugu işaretliyorum yine cıkıyo ona uyuz oldum =([signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yahu yok olmuyo işaretliyorum kutucugu yine cıkıyo deli etti beni. kurtarmam lazım pc yi bu ip attack'ından ya. yok mudur bir yolu.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar