blackforest Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Oyuna login olur olmaz makine kendi kendine reset atıyor bu problemle karşılaşan veya düzeltebilen varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Anakart ve ekran kartı sürücülerini güncelle derim öncelikle. Birde oyuna girince mi yoksa nete bağlandıktan belli bir süre sonra mı reset atıyor bilgisayarın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 o problem bendede var.. çok uğraştım çözemedim.. araştırdım bu sorunu çözebilende göremedim ama ben geçici bi çözüm buldum alakasız olabilir ben biosdan Hyper Threading özelliğini kapattığımda düzelmişti.. bide sen dene bide ekran kartından kaynaklanan sorunum var onun çözümünü bulamadım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 aynı olay bendede meydana gelmişti aramilin dediği gibi yaparsan düzeliyor[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Anakart ve ekrankartı driverlerini yeniden yükledim oyunu kaldırıp yeniden yükledim değişen bişi olmadı makineye bi format atıp herşeyi yeniden kurmayı denicem sanırıp xp ile ilgili olabilir upgradeleri yaptıktan sonra olmaya başladı çünki güncellemeler bişileri bozdu ama anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar