H4ck3R Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ya arkadaşlar sitede ve oyunda şifre yanlış dio oyuna giremiyom nababilirim nolmuştur veya charım ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 of tabi ya of tabi.[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 geçmiş olsun umarım bast bi hatadr[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 he benide arkadaşım bi charımı hekledi ondada öle dio.(hızlı olsun diye hek yazdım yani kötü oldu:D)[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Arkadaşım sende coğu kişi gibi şifre mağduru oldun yani sende baya bi süre off cekiceksin. yapabiliceğin pek fazla bişey yok sanırım[signature][hline]Genuine/Ares Life is a challenge...Meet it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 korkma bazen bu hata oluyor denemeye dewam et bir kaç arkadaşımada aynı sorun oldu[signature][hline]lvl 65 kamyon Fan Club : /town Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: independent, 27 Aralık 2005 21:34 tarihinde demiş ki: Arkadaşım sende coğu kişi gibi şifre mağduru oldun yani sende baya bi süre off cekiceksin. yapabiliceğin pek fazla bişey yok sanırım belki capslock+off :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 nickden kaybedion[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 nick başka zaten ona hiç gelmeyelim :D nolimetangreyi tanıon mu? :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
H4ck3R Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ya beyler bi ara oyun kastı hiç bi yeri tıklıyamıyodum alt f4 çektim bi dahada giremedim hata olma şansı far mı acaba bide nikime geliyim nikde olduqu gibi hacker olabilirim ama oyunda hiç kimsenin bi şeyini almadım oyunda nikim zaten party_plz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar