Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hero RPs

Pikachu

Öne çıkan mesajlar

simdi iyi gusel noob yatirdim dion da o spec inin rezaleti ne ole... madem 50 lw yapiosun nie bide gidip shield train oluosun. madem lw istiosun nie hero aciosun. yada madem shield stun yapip 2hand cekmek istiosun celtic spear in positional stylelari lw den cok daha iyi dmg verio.bence sen once o specini bi hallet derim. sora ra lari konusmak icin daha cok dusuk ranktesin gel sole bi rr6 lara ondan sora anca toparlanio char in
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trunbrelenor, 08 Aralık 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
simdi iyi gusel noob yatirdim dion da o spec inin rezaleti ne ole... madem 50 lw yapiosun nie bide gidip shield train oluosun. madem lw istiosun nie hero aciosun. yada madem shield stun yapip 2hand cekmek istiosun celtic spear in positional stylelari lw den cok daha iyi dmg verio.bence sen once o specini bi hallet derim. sora ra lari konusmak icin daha cok dusuk ranktesin gel sole bi rr6 lara ondan sora anca toparlanio char in

belki max WS ve max damage istiyodur o yuzden hero acmistir :)
Sen hangi speci onerirsin bu arada , CS de LW de gayet iyi specler , anhilation saka gibi bi style , ayrica LW 2 damage type kullanabilir gayet guzel.[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Sosyal ağlarda paylaş

ben heroya hero demem hero 42 shield 50 cs 39 meelee train olmadıkça :P

sonuçta 9 sn anytime stunin warsa LW nin 50 wuruşuna hiç gerek yok onun yerine CS nin 50 wuruşu side combosu

LW anytime growt rate i 0.59 ken CS de bu 0.65

bide LW nin combolarında after your target parries, blocks gibi omru hayatinda kullanmicain seyler war :P son bi olay CS trust wuruduğu için cleric shaman we healerlara bonusun war we bu büyük bi avantaj, bunun yani sira mid tanklarina we alb light tank a da bonusu war yani hib oluyosan trust weapon type en iyisi bana gore.
Sosyal ağlarda paylaş

Anytime kullanan kaldımı :([signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Sosyal ağlarda paylaş

ya sonucta ben champ de LW yi cok daha faydali goruorum LW nin alinmasinin sebebi hicbir realm da olmayan annihilation dir. ve eger slam alicak kadar shield e train olunduysa ustune bide 50 LW alip karaktere karmassa yaratmanin anlami kalmior bana gore. simdi 50 LW giden bi hero templateini LW ye gore yapar cunku ben hayatta 8vs8 combatlarinda kalkipta shield stuna kasmam mezzlenmis bi adama cekersin anni yi arkadan assist de varsa acilana kadar gider. peki bunun champ de avantaji nedir. mezzlenmis bi adama rr5 champ gelir Banespike acar BoV acar str con debuff atip bi koyar anni yi 900+ dmgla olayi baslatir. hero da bu olay yasanmiyacagi icin CS combolari dmg yonunden daha faydali olur gibi gelior bana. hem shield e gore temp yaparsin daha fazla utility kullanma sansin olur. sonucta slam veya stun gelmeyen bi adama spear cekmiceksin ama stundan sora spear cekip istedigin positional i koyarsin.midgardin yaridan fazlasin bonuslu albion da cleric merc mincer reaver gibi classlara bonuslusun. bahsettigimiz classlar 8vs8 lerin degismez classlari sonucta. ama herkesin kendi tercihi soz konusu olunca söz söleyemem bu sadece benim dusuncem bana gore 50 LW hero char i gimp yapar. 50 LW champ ml rr5 ve debuflarla dmg ve ws acigini fazlasiyla kapatio.
Sosyal ağlarda paylaş

determinaton 5 li merc ve zerkerlari mezzlesen kac yazarki , uzun suren combatlarda slam kazandirir. det5 le 12 saniye mezzli kaliyosun ki kirmizi mezse , slam/anhi 9 sn stun.

hayir shield vermesen ne vericeksin , parrymi. rvr de kim sana assistlicekki herosun yani :)[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Sosyal ağlarda paylaş

demek istedigim LW heroyu kesinlikle gimp yapmaz :)

det5 slamda ise yaramiyor benim bildigim , eger toa serverda oynuyorsan LW , classicte oynuyorsan CS oneriyorum ben kesinlikle.

toa da CS kullanmanin tek nedeni ml10 spear , 11 kere turret damage koyuyo procunda ehe.

onun disinda spear kullanmak sacmalik , cunku LW de battler / malice/spear of kings gibi guzel artileri kullanabiliyorsun. ayrica 2 farkli damage type kullanabilmende avantaj.

malice debuff gibi overpowered bisi var yani.[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...