TheProfessional Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 arkadaslar ben burda topic acmistim en uyuz oldugunuz clanlar kim diye ben knight clani ve winners demistim ISTE KNIGHT CLANI HAKKINDA DUSUNCELERIM=DIEZ 1.balik bastan kokar patek iki yuzlu biri rebelde20 onun yuzunden oyundan banlanmak zorunda kaldi. bankuri jingling yapiyor diye bas bas bagirdi butun karus irki bankuri banlanmadi ama karuslardan ghostface aninda banlandi acaba nie ve de tauurus ile bankuri harp queen icin birbirne girdiklerinde bankuri tauuras falcon cekip ks yapti tauurus banlandi bankuri ye bisey olmadi 2.hakan_53_tr turkish hamsi gibi moradlarin onde gelen 2 duperi buraya alindi hakan 53 tr shard +8 mirage +8 i vardi simdi elinde hic bisey yok dupe wipetan sonra turkish hamside oyle 3.rafo hacklenmisti ve charini geri aldi ama direkt knight claninda. crazy_a banlandi bani acildi direkt knight claninda respawn oldu adamlar acep nie 4.eski codename clanin tamami duperdi adem22 kral oldu ama adem22 banlandi sonra butun codename clani knight clanina gecti acaba neden beko haxisheytan crazy_a rafo rolex_gs bu sorularin cevaplarini aliim knight clanina saygi duyan arkadaslardan ltf. cikar uzerine kurulmus bir clan er gec sonu gelcektir not/ bu topicigimde kilitlenirse bu forum yoneticileri taraflidir [Bu mesaj TheProfessional tarafından 26 Aralık 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
srares Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Belirttiğin charlardan oyundan bildiklerim aynen senin burdaki düşüncelerin tamamı ile haklısın yalnız bu isimlerden biri hariç.. Haxiseytan önceden escape clanında idi benim clanımda hiçbir zaman dupe ile alakası olmadı olamaz,ÇOk ii tanırım bir şekilde dupe ile alakalı olan bir oyuncu bu clana alınmaz ( ESCAPE ) Haxiseytanın hacklendikten sonraki 3. charıdır bu yanımızda kastı devamlı abi item lasım abi item lazım diede ister durur çocuk napsın yok :P[signature][hline]yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 okudum abi.[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Owwwwww sağlam iddalar bunlar xiegde oynasamda merak ettim bu soruların yanıtı..[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RScosworth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hepsi geyik ya arkadas fantezi yapmiş ben biliyorum sölediklerinin cogu asilsiz ve yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 alakali kisilere pm atsan daha ii olurdu sanki[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: NightHunter666, 26 Aralık 2005 17:55 tarihinde demiş ki: alakali kisilere pm atsan daha ii olurdu sanki Kendi seçimi ve görüşü. Olsun burda herkese yer var ;)[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 görüs belirtmesini anladim da en sonunda bu sorulara cevap istiyorum demis ondan sey ettim :D ayrica bu rebelde20 yabanci deil mi O_o[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: TheProfessional, 26 Aralık 2005 16:49 tarihinde demiş ki: [spo1=.]arkadaslar ben burda topic acmistim en uyuz oldugunuz clanlar kim diye ben knight clani ve winners demistim ISTE KNIGHT CLANI HAKKINDA DUSUNCELERIM=DIEZ 1.balik bastan kokar patek iki yuzlu biri rebelde20 onun yuzunden oyundan banlanmak zorunda kaldi. bankuri jingling yapiyor diye bas bas bagirdi butun karus irki bankuri banlanmadi ama karuslardan ghostface aninda banlandi acaba nie ve de tauurus ile bankuri harp queen icin birbirne girdiklerinde bankuri tauuras falcon cekip ks yapti tauurus banlandi bankuri ye bisey olmadi 2.hakan_53_tr turkish hamsi gibi moradlarin onde gelen 2 duperi buraya alindi hakan 53 tr shard +8 mirage +8 i vardi simdi elinde hic bisey yok dupe wipetan sonra turkish hamside oyle 3.rafo hacklenmisti ve charini geri aldi ama direkt knight claninda. crazy_a banlandi bani acildi direkt knight claninda respawn oldu adamlar acep nie 4.eski codename clanin tamami duperdi adem22 kral oldu ama adem22 banlandi sonra butun codename clani knight clanina gecti acaba neden beko haxisheytan crazy_a rafo rolex_gs bu sorularin cevaplarini aliim knight clanina saygi duyan arkadaslardan ltf. cikar uzerine kurulmus bir clan er gec sonu gelcektir not/ bu topicigimde kilitlenirse bu forum yoneticileri taraflidir [Bu mesaj TheProfessional tarafından 26 Aralık 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] [/spo]Hepsi doğru olmasada doğru bankuri salak ve s.e.r.e.f.s.i.z biri[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 codename hakkında söylenenler tamamiyle gerçek baştan aşağı duper bi clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 evet rebelde20 yabancı. Peru'lu olması lazım. Ayrıca oynamaktan hiç anlamıyo.. Bi keresinde ke daha ilk geldiğinde harpy yapmıştık. Ben KamY, Maritza, NecroPriest. Neyse ben herkesi swiftledim bu gene swift istiyo dedim ulan bug falan olmuştur bi daa atam.O arada gidip geliyodu baktım swiftli swiftin var dedim. O da KamY'e kick swifter yazdı KamY de onu attı partyden.[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ya abi salla kafanı yorma o kadar Ona bakarsan 1 aydan fazla oluyor x tekiler bilir b_ok_atarım diye biri var adam sabah cok iyi hatırlıyorum 07:00 07:30 arası glitchinden ban yedi saat 08:00 da adamı human basade yanımda gördüm oda guysmiley denen gm banladı onca yazı gecti ama adam geri oyuna girdi sadece 30dk sürdü.Yani anlamıyorum bu işleri.Bide oyunda lvl kasmaktan cok muhabbet etmeyi ve gezmeyi severim bakıyorum cırıl cıplak adamlar.Ana b i bakıyorsun czde chitnle geziyor elinde +7 mirageler 1 saat sonra veya en gec 1 gün sonra adamın elinde +8 shard full set shell oda gördügümüz yanları.Yani sallaaa takma zevk aldıgın şekilde oyna[signature][hline]Server:Xigenon Nick:Raider0100 Job:Rouge lvl:59 (Azkaldı) NP:halan oynamaklı sabitliyemedim :) Clan:Arrdeam (cherif:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazlum Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 abi kimde artı 7 şart var benim arkta var olan resim lere göndersin bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheProfessional Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: RScosworth, 26 Aralık 2005 17:52 tarihinde demiş ki: hepsi geyik ya arkadas fantezi yapmiş ben biliyorum sölediklerinin cogu asilsiz ve yalan asilsiz miiii 1.patek tauurus banlatmadi sırf bankuriyle tartıştı diye 2.hakan 53 tr ile turkish hamsi vakti zamninda quattro clanı her dupe wipe ta cıplak kalıyordu hakan 53 tr kac kere trade block yedi biliyor msun? 3.rafo benimle beraber hacklenen cogu kişiden biriydi o bile batman'den önce oyuna döndü CRAZY_A adem22'nin diger chariydi adem22 kral olmadan önce crazy_a banlandi sonra adem22 banlandi ama crazy_a'nin bani acildi adem22'nin codename clanı patladi tamam haxisheytan'da nevermind_19_tr'de 1976'da codename deydi ama bunlarin codenamele ilgili uzaktan yakından ilgisi yoktu o cocuklar dalgasına oynuyordu clanda ama crazy_A adem22'nin dupe itemlarini taşiyordu 4.codename clanina gelen yabanci oyuncular ertesi gün cclandan cıkıyordu cunku işin dogrusunu biliyorlardi son olarak codename benim eski clanımdı ondan önce patek'in clanını knight'ta da oynadim ve kuleye yattigim zaman clandan biri bana güldü bende küfrettigimin icin atıldım. hem patek hem adem22 _dostcafe_'nin edit char oldugunu bildigi halde clanlarina aldilar sebeb? sadece onlarin clanlarini yuksege taşımak icin . siz blood clanin başkanı olsaydiniz edit bir chari ne yapardiniz? gm'i mail bombardımanina tutarsiniz deil mii ama bu adamlar ilkesiz ve cıkarci olduklari icin bişey yapmadilar yeterki onlara np yap gerisi sorun deilll hala salladigimi düşünen varsa yazsın her iddiasini sonuna kadar yanitlarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YuXXeL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: TheProfessional, 26 Aralık 2005 16:49 tarihinde demiş ki: arkadaslar ben burda topic acmistim en uyuz oldugunuz clanlar kim diye ben knight clani ve winners demistim Sevgili arkadaşım WinnerS clanına neden uyuz oldun anlayamadık açıkçası humanlar hakkında bilgin olduğuna göre senin kesin human charın var ve WinnerS ler tarafından muhakkak çok keslidin :) Yazık sana ki bu şekilde kirletmeye çalışıyosun üzüldük doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar