DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 herneyse banı yanlış anlamışım. eger bana hileci diosan kanıt gostermelisin. dime ? XD[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 215k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher SATILIK ! www.clanlasombra.tk Nick : ColdStrike Lvl : 20 Class : Pacheon + Cold Server : Troy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDeviIMayCry Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sn daggerphobia ya laf yapıyorsun ama chyperda herkes kosp kullanıyor cz de ama ben kullanmıyorum :P Server= Chyper Irk=Karus Nick= TheDeviIMayCry LvL= 60 Job=Shadow Bane Np=4x.xxx (Kospculara Ragmen kasmya Devam) Clan = We_are_bacK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ben ss almıştım daggerphopia nın kosp kullanırken cz de .herkesin dediği gibi cz de nerdeyse kosp kullanmayan yok warriorlar bile dahil bunun içine bende ogün oyunu sildim.ss de gitti koyardımda .dagger yanında bi priestle geziyor 2sinide kestim ama :D ezikmiş dedim.diğer kospçular işi biliyor kaçıyor dagger kaçmıyorda öle duruyo gittim kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar