KuBaReX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Arkadaşlar ben bunu npc den çıkardım ama kullanamıyorum bunu satıcam ama değerinden aşşağı satmak istemiyorum nedir bunun ederi bilen varmı???:D [spo1=ahanda budur][/spo][signature][hline]nick : lively server : Xian lvl : 33 Clan : _HaReM_ Clas : Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hiç bilmiyorum aka yardım et druen[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuBaReX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yokmu yaf ne olduğunu bilen biri:)[signature][hline]nick : lively server : Xian lvl : 33 Clan : _HaReM_ Clas : Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 var var sakın satma aman diyim sakın hatta ben 200k verem trink para[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 tuh ziyan serverindeymişsin. o 1milyon eder. nerden düşürdün sen onu[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 seal of x serisi cok degerlidir. satmak istiyorsan bile cok yuksek bir fiyata koy ve offer iste milletten. oyle satis yapman daha iyi olur.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 evet bi baktımda buldum değerli o seal ıof serisinden[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuBaReX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Eart magic lerden çıkdı walla tuhaf bir kutuda:)[signature][hline]nick : lively server : Xian lvl : 33 Clan : _HaReM_ Clas : Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuBaReX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 evet dowhangda pazar açdım bakim 1,5 dan alıcaklarmı:)[signature][hline]nick : lively server : Xian lvl : 33 Clan : _HaReM_ Clas : Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar