sayginay Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Arkadaşlar şu anda oyundayım ve kardan adamlardan çıkan itemleri KEEperda nasıl kırdırcaz.Adamı tıkladığımda 3 seçenek çıkıyo ama hepsine girdim kırdıramadım yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 1- Öncelikle Kutuyu kırmak aptallık olur. (Hediye kırılır mı canım:)) 2- Patch 1311 ise (ki mecburen öledir.). Abyss i kırdırdığın elemana sağ tıklsa onra en alttaki X-mas Event diye bişiy var. Ona tıkla. Sonra 1.sine tıkla..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) [Bu mesaj Theridone tarafından 27 Aralık 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 huh 3 tanemi 4 tane olması lzm bir ilginçlik war hangisi kaldırıldı acaba veya sende bir eksiklik war ama söyle bisey olması lzm x-mas present diye bir baslık war ise ona tıkla[signature][hline]BuFFeT returned!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar