Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: phrygia, 26 Aralık 2005 21:45 tarihinde demiş ki: tabyki annem. her konuda destekleyen arka çıkan dertlerimi dinliip benimle üzülen okdr senedir bnm için çabalayan annemdi.babamsa umursamadı hiçbişei.annemn yanımda olması bana huzur we güwen werio.babamsa nefretten başka bişe hissettirmio..hernese. baban naptı sana çok merak ettim ama aile meselesindir kurcalamak doğru olmaz.sıradan bi insan bile olsa baban senin her zaman iyiliğini ister konuşamıyosunuz yada anlasamıyosunuz diye baban dan nefret etmen çok yanlış bu arada ben anne mide babamıda sevmiyorum çünkü etrafım daki insan ları severken onlarada bu yakıştırmayı yapmak komik kaçıyo daha üstün bi kelime lazım ama onu da ben bilmiyorum.....[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Duruma göre değişir ahuzhsaxfds.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 together in eternity[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 [signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 annem babam ayrı ben 2si diyorum aslında sadece annem ama o bana annelık ve babalık yaptıgı ıcın 2si :) canım annem [signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri Unutmak için içerim şarabı Acı mı? öylesi gider hoşuma Bu acılıktır ömrümün tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 annem..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar