ibokula Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 siz beni yanlış ankanladınız! oyuna giremediin zaman verdii hata da ne yazıo görmüonuz mu? non-premium dio annatabildim mi derdimi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 senin dediğin knight online'da olmasın ?[signature][hline]Clan: FiRe LV: 3x Server : Aege Spear Master Alayına isyan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 F10 tusu ile ilerde parali islemler yapilacak. su an oyle birsey yok (tus deaktif zaten). beta bitmeden de acmazlar sanirim.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 troya girebiliyorum ben şu an...[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 5dkdır traffic war girmeye çalışıorum :)[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bendede trafıc var gıremıyorum :([signature][hline]www.PATİCİK.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tssunami Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben girdim 3 kere cıktım işteyim kahretsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Lag çok ya girdimde çıkmak zorunda kaldım bende :([signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 40+ Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 4 den beri trafic diyo deli oldum truva serveri[signature][hline]www.PATİCİK.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mc_sonata Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya deli olacam akşamları boş zamanım var o ndada SO oynıyayım dedim gene girmmio dün akşamda aynısını yapmıştı girebilen var mı[signature][hline]silkroad online server : aege lvl : 1x nick : mc_sonata [Bu mesaj mc_sonata tarafından 26 Aralık 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only4you Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ben su anda giremiyorum acaba diyer arkadaslardan giren varmıdır bilmiyorum beni kasmaya basladı lag server ikide bir dc ne oluyor anlamıs deyilim oyun güzel ama kurucular ağır takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sukirpisi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bazı sabahlar türkiye saati ile 8-9 arasında girilmiyor server a buda onlardan olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mc_sonata Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ya allahım artık akşamları oynayamıorum okuldan da bu saatte çıkıorum ewe gelip bi oyun oynıyayım dedim keyfimin içine etti ben bu oyunu akşamlarıda oynıyamassam ne anlarım ki yaa sadece sabahlarımı oynanıo bu salak oyun[signature][hline]silkroad online server : xian lvl : 1x nick : mc_sonata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bende de tam tersi gündüz giremiyorum bi türlü ama gece biraz zorlayınca yakalıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mc_sonata Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sen şimdi girebiliyomusun[signature][hline]silkroad online server : xian lvl : 1x nick : mc_sonata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar