agabey19 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Şu an serverlarda Easy yazıyor ve server a almıyor. Oyuna girebilen yok herhalde girebilen var mı?[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx (KE'yi bıraktım) _______________________ Server : Aege Nick : AGABEY Clan : FiRE Level : 25 Job : Trader [Bu mesaj agabey19 tarafından 25 Aralık 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
special77 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yok ben de uğraşıyorum girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 girilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only4you Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 girilmiyo bende giremiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bi bakın[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
das_orko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Girilmiyor evet, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARAFAT_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 giremiyorum tam da sırasında dc olmustum off!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Network Frequency Problem This is Silkroad Online. We have unstable network frequency. Thus, Server down may be occured sometimes. We will fix the problem as soon possible. We would like to ask your kind understand. Thank you. ağ problemi varmış sanırım en kısa sürede giderilecekmiş.[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx (KE'yi bıraktım) _______________________ Server : Aege Nick : AGABEY Clan : FiRE Level : 25 Job : Trader [Bu mesaj agabey19 tarafından 25 Aralık 2005 16:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulmo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 tamam silk patladi hayirli olsun :) adamlar ama asyalı kesin cozerler bu isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
das_orko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 şu an oyunda olan var mı? var ise bi sölesin please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulmo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben owner a opucuk verdim girdim zarzor ama hemen disconnect oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Keske bukadar iyimser bende olabilsem bu eziq gm ler mahfettiler...Onceden dusunmelilerdi su lag ve dc problemini:( Oyun göçmüş daha hala cozcekler...Bence bu sorun sadece yeni serwer hatta serwerlar daha olmasi gerekiyor yoksa bu oyun yatar.Kalabaliktan oyuna girilmiyor girilsede korkunc lag oluyor oyun.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulmo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 valla dogru ben oyuna giremiyorum arada sırada krizi tutuyor serverın almıyor ama lag fln olmuyor o birazda pc ve internete baglı bende mesela gram lag yok [Bu mesaj ulmo tarafından 25 Aralık 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARAFAT_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 girdim bi an ama 5 dk surmedi arkasın dan dc verdi sebebsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 şu anda bende server seçme ekranı açılıyor seçiyorum server gelmiyor aynı durum sizde de varmı?[signature][hline]Nick:Shela2 LvL:28 Job:Thief lvl2 Class:Bow-Lightning Server:Troy Guild:iSTANBUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulmo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 evet hepten gitti bendede oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mc_sonata Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hay allahım ya daha dün sorunsuz tıkır tıkır giriodu ya arkadaşlar türkler nereye elinş atsa çökertio galiba knight online yi gavur lar yaptı türkler ele geçirdi şimdide silkroad da :D galiba[signature][hline]silkroad online server : aege lvl : 7 nick : mc_sonata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sacmalik alakasi oyun KOMPLE GÖCTÜ :D Türkler nekadar ki en fazla 100 kisi dir.Gavurlar gocurtu :D!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only4you Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 evet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 girilmiyor şu an. serverlarda search gibi bişey yazdı az önce. şu evetn bitse iyi olacak, reduceli atak speed belimi büktü ...[signature][hline]Clan: FiRe LV: 3x Server : Aege Spear Master Alayına isyan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibokula Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya bu premium üyelere tanınan haklar yüzünden premium üye olcam yaaa!!:( sırf bu yüzden oyuna giremiom:( hemde sabah 2 den beri:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 oyunda premium üyelik olduğunu ilk defa senden duyuyorum :) said: ibokula, 25 Aralık 2005 18:33 tarihinde demiş ki: ya bu premium üyelere tanınan haklar yüzünden premium üye olcam yaaa!!:( sırf bu yüzden oyuna giremiom:( hemde sabah 2 den beri:( [signature][hline]Clan: FiRe LV: 3x Server : Aege Spear Master Alayına isyan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibokula Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 allaalla!!! nası oluo o yaff paralı üyelik die bişii yok mu? :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armedas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibokula Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 onun adı premium üyelik diil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar