Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A'dan Z'ye Seri Katiller Ansiklopedisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kitapta seri katiller hakkında ilginç bayağı bilgiler var.İtirafları,mahkeme süreçleri,öldürmek için özellikle kimi seçtikleri...ve Kuzuların Sessizliği'ndeki Dr.Lector gerçek hayatta Edward Gein...işe yaramayacak ama tamamını yazmış olsaydım yeterince acımasız itiraflar...

-Onları yaralamak istemedim,sadece öldürmek istedim.(David Berkowitz)
-Hep durmak istedim ama yapamadım.Başka 1 heyecan veya mutluluk kaynağım yoktu.(Dennis Nilsen)
-Ben içimdeki kötülükle doğdum.Katil olduğum gerçeğinin önüne geçemiyordum;tıpkı 1 ozanın ilhamını bastıramayıp şarkı söylemesi gibi...Dünyaya gözlerimi açtığım yatağın yanında şeytan benim arkadaşım olarak beklemekteydi ve o günden beri de benimle beraber.(Dr.H.H.Holmes,itirafından)
-Belki 1az tuhaf olabilirim ama katil değilim!(George Joseph Smith,Küvetteki Gelinler Katili)
-Siz ahmaklar beni hasta ediyorsunuz.İntikamım alınacak.Hepimizin içinde 1 şeytan yaşar.(Richard Ramirez,13 cinayetten suçlu bulunduktan sonra mahkemeye hitaben)[signature][hline]aLL oF tHi§ HaTe AnD aLL oF tHi§ pAiN , i'LL ßuRn iT aLL DoWn , a§ mY aNgEr rEigNs , TiL EvErYtHiNg ßuRn§...
Mesaj tarihi:
o kitabin bi kismini okuyabildim arkadasimin oldugu icin; atesli silahlari tercih etmiorlar.Bicak, balta, makas gibi oldurmesi zor vede ugras isteyen seylerle insanlari oldururorlar buda demek oluyorki, zevk icin olduruorlar bitti.. nokta . =)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Mesaj tarihi:
adamların iq'su normalden yüksek olduğu için tarihe karışmış , hiç bulunmayanları çok fazla...kimliklerini 1 şekilde değiştirip farklı 1 yaşam sürüyorlar...artık o yaşam da eskisinden mi bilinmez...[signature][hline]aLL oF tHi§ HaTe AnD aLL oF tHi§ pAiN , i'LL ßuRn iT aLL DoWn , a§ mY aNgEr rEigNs , TiL EvErYtHiNg ßuRn§...
Mesaj tarihi:
Bazen düşünüyorumda(gelişme var bende!) onlar mı suçlu yoksa onları buna iten şeyler mi?Şartlar mı?...Neticede her insan beyaz bir kağıt şeklinde gelir dünyaya...Denkleminde en ufak hata onu bu yola iter...Tek sorun şurda acaba insan ne kadar kötü olursa olsun şartlar direnebilir mi öldürme dürtüsüne...İçimizde katilliğini bastıran onlarca hatta yüzlerce kişi var..Peki onlar neden öldürmüyor...Mesele burda...Korku mu?...Soru soruyu doğuruyor daha fazla kafam karışıyor üzgünüm sanırım sizin kafayıda çorbaya çevirdim...Çözen bu yazdıklarımı bana mail atsın..(biliyorum kimse atamıyacak çünkü mailimi vermedim)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Mesaj tarihi:
o kitapta bitane seri katil var yanilmiosam tarikat kismindaydi ve adam hippi idi =) cicek cocukmu ? pfff[signature][hline]Through purity and through light
We sing and we dance

* msn
Mesaj tarihi:
charles manson var.onun çevresinde müritleri var diyelim.kendisi kimseyi eline balta bıçak alıp öldürmedi,öldürttü.Piyanist diye 1 film var ya onun yönetmeninin hamile oyuncu eşini ve o gece evde olan misafirlerini parçalamışlar.ama yönetmen hayatta.adını unuttum çaktımayın...[signature][hline]aLL oF tHi§ HaTe AnD aLL oF tHi§ pAiN , i'LL ßuRn iT aLL DoWn , a§ mY aNgEr rEigNs , TiL EvErYtHiNg ßuRn§...
Mesaj tarihi:
normal insanların beyinlerinde dhaa farkı calısıyor sanırım beyinleri belgeselde izlemistim.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Mesaj tarihi:
onlar icin adam oldurmek, yemek icmek gibi bir gereksinim oldugunu duymustum ve gercek bir psikopata agac, kalem, masa v.b. seylerden bahsederseniz oldukca ilgisiz davranirlarmis bu beyinsel bisi fakat psikopat olmayan insanlarda ole deil beyin direkt algiliormus diye duyduydum[signature][hline]Through purity and through light
We sing and we dance

* msn
Mesaj tarihi:
kendilerini ya çok aşağılık ya da dünyanın merkezi sanıyorlar.orta diye 1 şey yok onlarda...[signature][hline]aLL oF tHi§ HaTe AnD aLL oF tHi§ pAiN , i'LL ßuRn iT aLL DoWn , a§ mY aNgEr rEigNs , TiL EvErYtHiNg ßuRn§...
  • Yeni Oluştur...