spar_hawk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ne diyebilirim ki? Artık sıkıldım.Tek zevkim olan cz bir kac serefsiz yüzünden artık en büyük işkence yerim oldu.Diğer serverları bilmiyorum ama beramus kan kaybediyor.Gmler sadece izliyorlrar gerci Gm oldugunada inanıyor degilim ama... Bu tarzda online oyunlar insanın kendi karakterini koydugu yerlerdir.Ben buna inanıyorum.insan becerisini sınar ve hırsla kendini karakterini itemla veya yeni bir sey ogrenerek gelistirir.Ben bu yüzden KO oynamayı seviyorum.Ama 2. programlar yüzünden artık zevk kalmadı oyun kabus oldu. Aranızda bu tarz programları kullanan arkadaslara daha cok bu yazı.Kosp yada koxp fark etmez.Bu tarzda programlarla en üst seviye Np yada En üst seviye lvla cıksanızda bi halt olamıcanızı yada kendinizi kanıtlıyamıcagınız biliyorsunuz.Bu bir oyun ve sizin dısınızda da bu oyunu oynayan yüzlerce insan var.Aile babasından tutun askere veya 10 yasındaki cocuga kadar pek cok türk,yabancı.... İnsanın her seyden önce kendine saygısı olmalı.Kendine saygı oyunda bile kendini belli eder.Acıkcası bu programlar hem güven eksikligi hem saygı hem de akıl eksikliginden kaynaklanıyor bence. Aciz olmanın gerekliligi Koxp ve amcaoglu kosp... Bu programları kullananan arkadaslar; Np nedir?bence insanın oyunda becerisini gösteren bir sayı.sadece bir sayı.Bu programla np kasılması yada böbürlenilmesi acıkcası akıl yoksunu insanlar sadece CZ'de kosp yada koxp kullanır.Saçmalıktan baska birsey degil. Herseyi gectim.En cok onuruma dokunan seyi söylemek istiyorum.Klan simgesi TÜrk bayragı olan bir klan.Arkadaslar oyunda olsa o bayrak basit bir imge veya resim degil.O bayrak bizi hepimizi temsil ediyor.Bana en cok dokunan ve bu yazıyı yazmama sebep olan son damla budur.Sizin şerefsiz karakterlerinizin üstünde o bayrak duramaz. Umarım anlatabilmisimdir.Bu yazıyı tamamıyla okuyan ve son soylediklerime saygı duyan arkadaslar.Çok teşekkurler... (ilk topic caps ile acıldıgı icin özür dilerim benim hatam ama bu topicin gorulmesini ve okunmasını istiyorum umarım tekrar spam yapıldıgı icin topic yeri degistirilmez.tşkurler...) server: Beramus id:Spar_hawk Klan: SuX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: spar_hawk, 27 Aralık 2005 16:07 tarihinde demiş ki: (ilk topic caps ile acıldıgı icin özür dilerim benim hatam ama bu topicin gorulmesini ve okunmasını istiyorum umarım tekrar spam yapıldıgı icin topic yeri degistirilmez.tşkurler...) server: Beramus id:Spar_hawk Klan: SuX ah keşke herkes senin gibi olsa :)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D [Bu mesaj bubbaChucks tarafından 27 Aralık 2005 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FACE_of_the_FACE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 aynen beranın hıc bır yerınde zevk kalmadı bıze kalan govolt lar ve lycan lar gerısı kops cuların elınde ben sadece arkadaslarımla muhabbet ıcın gırıyorum oyuna baskada bısey yapmıyoz zaten cunku kops yoksa partı yok zaten adrenalın yok ben cz de önceden oynaken titrerdım ıcım bı tuhaf olurdu ama artık hıc bı cazıbesı yok 2 aydır hıc bır savasa gırmıyorum acaba orası nasıl ???????[signature][hline]LVL 4x SRVR BERAMUS EL MORAD NP NE YAZIKKI YOK SUN AN roguem şifre magduru ahh ahh gıttı ıtemler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar